© Adalya Medya 2021

Ek gösterge için tarih verdi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, milyonlarca kişinin merakla beklediği 3600 ek göstergeyle ilgili açıklamada bulundu.

Gümüşhane'de çeşitli ziyaretlerde bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin,, daha sonra İl Özel İdaresi tesislerinde işçilerle iftar yaptı. Bakan Bilgin, milyonların merakla beklediği 3600 ek göstergeyle ilgili açıklamada bulundu.

Bakan Bilgin, “Kamu personelinin 3600 ek gösterge meselesi, mayıs ayı içerisinde bitireceğimiz çalışmalardan bir tanesi" dedi. Kamu personelinin 3600 ek gösterge beklentisine değinen Bilgin, şunları kaydetti:

"Mayıs içerisinde bitireceğimiz çalışmalardan birisi de kamu personelinin 3600 ek gösterge meselesi. Onu da kapsamlı bir şekilde ele aldık, çalışmalarımız nihayete ermek üzere, bu ay içerisinde tamamlayacağız ve milletimizle onu da paylaşacağız. Çalışanlarımız şundan emin olsunlar, devletimiz sizi asla unutmadı. Türkiye'nin işçileri, Türkiye'nin emekçileri, emeklileri, Türk devleti sizin yanınızdadır. Bu enflasyonun tahribatını da ortadan kaldıracak çalışmalar önümüzdedir. Bunları adım adım kamuoyuyla paylaşacağız."

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER