© Adalya Medya 2021

DÖSİAD’ın konuğu Rektör Ekercin

DÖSİAD’ın Genişletilmiş Üye Toplantısı dernek binasında yapıldı. Toplantının konuğu Antalya Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Semih Ekercin oldu. Rektör Ekercin’i ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten DÖSİAD Başkanı Gencer, üniversiteler ile her türlü konuda işbirliğine hazır olduklarını söyledi.

Döşemealtı Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin (DÖSİAD) Genişletilmiş Üye Toplantısı dernek binasında gerçekleşti. Toplantıya konuk olarak Antalya Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Semih Ekercin katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan DÖSİAD Başkanı Gültekin Gencer, dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Gencer, yeni döneme hızlı başladıklarını, dernek faaliyetlerinin aralıksız devam edeceğini söyledi.

EKERCİN ÜNİVERSİTEYİ ANLATTI

Gencer’in ardından söz alan Antalya Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Semih Ekercin, üniversitenin yapılanması, eğitim sistemi ve güncel gelişmeler hakkında bilgi verdi. Ekercin, “Vizyonumuz yenilikçi ve uygulama odaklı bilimsel araştırmaları ve eğitimi sayesinde girişimcilikte öncü, uluslararası platformda rekabet edebilen bir üniversite olabilmek. Farklılıkları zenginlik olarak algılayan yapımız ve nitelikli akademik kadromuz ile bilimsel ve sosyal gelişmeleri takip ediyor, katkıda bulunuyoruz” dedi.

EKEN’E PLAKET VERİLDİ

Ekercin daha sonra Antalya Bilim Üniversitesi hakkında dernek üyelerinin sorularını yanıtladı. Gecede doğum günü olan TÜRSAB Batı Antalya Bölge Temsil Kurulu Başkanı ve DÖSİAD üyesi Rıza Perçin için sürpriz bir doğum günü pastası kesildi. Ayrıca seçimle Türk Hava Kurumu Antalya Şube Başkanı olan Nazif Eken’e plaket takdim edildi. Eken, plaketini aldıktan sonra üyeleri THK hakkında kısaca bilgilendirdi.

GENCER: İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ

Eken’in kendilerini gururlandırdığını söyleyen DÖSİAD Başkanı Gencer, “Üyemiz Eken’e yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi. Katılımları için Antalya Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Semih Ekercin’e de teşekkür eden Başkan Gencer, “DÖSİAD olarak üniversiteler ile işbirliğine hazırız. Bölgemizin, kentimizin, ülkemizin kalkınması için birlikte hareket etmeliyiz” diyerek sözlerini tamamladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER