© Adalya Medya 2021

Sağlık Merkezi'nde randevu online

Kepez Belediyesi'nin Aralık 2018'de hizmete sunduğu Belediye Sağlık Merkezi'nde randevular artık internet üzerinden alınabilecek.

Kepez Belediyesi’nin özel hastane konforunda hizmet veren Belediye Sağlık Merkezi’nde, online randevu dönemi başladı. Sağlık Bakanlığı’nca Tıp Merkezi statüsüne alınan Kepez Belediyesi’nin Sağlık Merkezi, hizmet çeşitliliğini her geçen gün daha da artırıyor. Yeni poliklinik hizmetleriyle daha da büyüyen sağlık merkezinde, online randevu dönemi de başladı. Belediye Sağlık Merkezi’ndeki poliklinik hizmetlerinden yararlanmak isteyen hastalar randevu almak için 0242 338 11 22 numaralı telefonu arayabilir veya online randevu için “www. kepez-bld.gov.tr” adresini ziyaret edebilirler.

Online randevu nasıl alınır?

Belediye Sağlık Merkezi’nin hizmetlerinden yararlanmak isteyen hastaların online randevular için öncelikle “www. kepez-bld.gov.tr” adresine girmesi gerekiyor. Belediyenin web sitesi açılır açılmaz, sağ alt köşede “Belediye Sağlık Merkezi online randevu” yazısı tıklanmalı ve çıkan sayfadaki istenen bilgiler doldurulmalı. Randevu sorgulama ve iptal işlemleri de yine aynı sayfa üzerinden gerçekleştirilmektedir.

Belediye Sağlık Merkezi’nde 15 ayrı alanda hizmet üretiliyor. Genel Cerrahi Polikliniği, Çocuk Hastalıkları ve Sağlığı Polikliniği, Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniği, 9 ünitelik Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Fizik Tedavi Merkezi, Kanser Tarama Merkezi, Göz Polikliniği, Tıbbi tahliller labratuvarı, diyetisyenlik hizmetleri, Aile Danışma Merkezi, psikolog, Evde Bakım ve Evde Sağlık Merkezi, Çağrı Merkezi, halk eczanesi, koruyucu hekimlik uygulamaları, Engelliler Koordinasyon Merkezi, Ozon Tedavi Merkezi Sağlık Merkezi’nde hastalara hizmet sunuluyor.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER