© Adalya Medya 2021

Meslektaşlarını okutuyorlar

Antalya Eczacı Odası, ‘Meslektaşımı Okutuyorum Projesi’ ile üniversitedeki öğrencilere maddi anlamda destek olmayı amaçlıyor.

Antalya Eczacı Odası Yönetim Kurulu, faydalı projelerle adından söz ettiriyor. İsmail Erçin başkanlığında hayata geçirilen Meslektaşımı Okutuyorum isimli proje ile sektöre yeni girecek gençlere büyük katkı sağlanması amaçlanıyor.

Antalya Eczacı Odası 2022 yılı için kendi bünyesinde 30 öğrenciye burs verirken; TEV iş birliği ile daha fazla öğrenciye eğitim desteği vermeyi hedefliyor.  Bu hedef doğrultusunda; TEV Antalya Yürütme Kurulu Başkanı Arzu Aslan Kartal ve Antalya Eczacı Odası Başkanı Uzm.Ecz. İsmail Erçin bir araya gelerek ‘’Meslektaşımı Okutuyorum Projesi” kapsamında eğitim fonu protokolünü imzaladı.

Projeye göre Eczacılık Fakültesi’nde okuyan başarılı ve maddi imkanı kısıtlı öğrencilere eğitim desteği verilmesi amaçlanıyor. Bilimsel Eczacılığın 183.Yılı kutlamaları kapsamında düzenlenecek tüm etkinliklerde alınan bağışların ‘’Meslektaşımı Okutuyorum Projesi” eğitim fonuna aktarılarak daha çok gencimize ulaşılması bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER