© Adalya Medya 2021

Döşemealtı Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği açıldı

Diş Hekimi Kamile Sert’in kurucusu olduğu Özel Döşemealtı Ağız ve Diş Sağlığı polikliniği yapılan açılışın ardından hasta kabulüne başladı.

Yeniköy Mahallesi Atatürk caddesi üzerinde bulunan polikliniğin açılışını Döşemealtı Kaymakam’ı Nuri Özder, Döşemealtı Belediyesi Başkan Yardımcısı Bahtiyar Sidel, İlçe Sağlık Müdürü Duygu Kapar ve siyasi partilerin ilçe yöneticileri birlikte yaptı. 


Uzun yıllardır ailesiyle birlikte Döşemealtı’nda yaşayan Diş Hekimi Kamile Sert, büyüdüğü bölgeye en iyi hizmeti verebilmek için ilçenin en donanımlı Ağız ve Diş Sağlığı merkezini açtı. Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi mezunu olan Sert, özellikle gülüş tasarımı, bonding, zirkonyum kaplamalar ve implant uygulamalar konusunda oldukça deneyime sahip. Diş hekimi arkadaşlarıyla birlikte ilçede hizmet vermeye başlayan Kamile Sert Muayene, ağız ve diş sağlığı bakımı, diş beyazlatma,diş çekimi, kanal tedavisi, İmplant uygulamaları,dişeti hastalıkları, zirkonyum ve porselen kaplamalar,kişiye özel gülüş tasarımı ve çocuk hasta kabul ediyor.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER