© Adalya Medya 2021

Zafer Partisi’ne GALİP başkan

Genel Başkanlığını Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın yaptığı Zafer Partisi’nin Antalya Kurucu İl Başkanlığı görevine Galip İlya atandı.

Genel Başkanlığını Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın yaptığı Zafer Partisi’nin Antalya Kurucu İl Başkanı belli oldu. Geçtiğimiz günlerde Ankara’nın Çankaya ilçesinde genel merkez hizmet binasının açılışını gerçekleştiren partinin Antalya Kurucu İl Başkanı Galip İlya oldu. Antalya İl Yönetimi atama yazısını, 6 Kasım’da Ankara’da düzenlenen genel merkez hizmet binasının açılışından sonra Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali Dinçer Çolak’tan alan İlya, “Verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmek için gece gündüz çalışacağız. Zafer, ‘zafer benimdir’ diyebilenlerindir” ifadelerini kullandı.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 83’ncü yılı ile ilgili de düşüncelerini paylaşan İlya, “Türkiye Cumhuriyetini kuran Başkomutan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 83. yılında minnet ve şükranla anıyoruz. Bugün ülkemizde bağımsız yaşıyorsak bunu Ulu Önder Atatürk'e borçluyuz. Zafer Partisi olarak, bilgisi, sevgisi, hoşgörüsü, demokratik kimliği ile dünya liderleri arasında yer alan Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleri doğrultusunda ülkemize hizmet etmeyi kendimize görev edindik. Ulu Önderimizin Milliyetçilik ilkesi doğrultusunda kurulan partimizin Genel Başkanı Sayın Ümit Özdağ ve partili arkadaşlarımızla Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını sadece 10 Kasım'da değil her zaman anarak, ilkelerini de yaşatacağız. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin mimarı büyük önder Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet, minnetle ve şükranla bir kez daha anıyoruz” açıklamasında bulundu.

 

 

 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER