© Adalya Medya 2021

Zafer Partisi'nden Kongre Kararı

Zafer Partisi Muratpaşa İlçe Teşkilatı yaklaşan genel seçimler öncesinde kongre kararı aldı. 19 Şubat tarihinde Olağanüstü kongre gerçekleşecek.

Zafer Partisi Muratpaşa İlçe Başkanı Furkan Bedir yapmış olduğu açıklamada ‘’20.09.2022 tarihinde Zafer Partisi Muratpaşa İlçe Başkanı olarak atamamız gerçekleşti. Bu süreçten sonra ilçemizde hızlı bir teşkilatlanma sağlayarak, en aktif propaganda yürüten teşkilatlardan bir tanesi haline geldik.

Sn Genel Başkanımız Ümit Özdağ’ın ve Sn. İl Başkanımız Yaşar Kökçe’nin de teşkilatımıza ve bizlere duymuş olduğu güvenle birlikte teşkilat olarak kongre kararı almış bulunmaktayız. 19.02.2023 tarihinde Zafer Partisi Antalya İl Başkanlığımızda Muratpaşa İlçesi 1. Olağanüstü Kongremizi saat 12:00 – 16:00 arasında yapacağız. Zafer meşalesini Antalya’da en ileri taşıyacak yetkinlikteki kadromuzla birlikte olağanüstü kongremiz de de adaylığımı açıklıyorum.

Muratpaşa’mız, Antalya’mız ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Kongremize tüm Zafer Partisi Teşkilatlarımızı ve Muratpaşa Halkımızı davet ediyorum.’’ dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER