© Adalya Medya 2021

Zafer Partisi’nde 7 ilçe tamam

Yüksek Seçim Kurulunun seçime girecek partiler listesinde yer almayan Zafer Partisi, Antalya’da hız kesmeden kongrelerini gerçekleştiriyor.

Son olarak 15 Mayıs tarihinde Serik İlçe Kongresi’ni gerçekleştiren Zafer Partisi’nin Serik İlçe Başkanlığına Mutlu Öcal seçildi. Bu kongre ile birlikte 19 ilçeden 7 ilçede başkanlar belirlendi.

14 Mayıs tarihinde Adem Karakaya Elmalı Kongresi ile birlikte ilçe başkanlığına seçilmişti. 11 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen Finike Kongresi’nde de Avukat İsmail Doğan Tunçbilek, Finike İlçe Başkanı olmuştu. Zafer Partisi olarak Atatürk’ün ‘Zafer, Zafer benimdir diyebilenindir’ sözü ile parti çalışmalarını yürüttüklerini ve ilçe kongrelerini hızlı bir şekilde gerçekleştirdiklerini söyleyen İl Başkanı Galip İlya, Genel Başkanları Ümit Özdağ’ın önderliğinde Zafere emin adımlarla ilerlediklerini dile getirdi.

Öte yandan Yüksek Seçim Kurulu’nun kriterlerine göre siyasi partilerin 41 ilde teşkilatlanmış olmaları ve büyük kongrelerini yapmalarının üzerinden 6 ay geçmiş olması gerekiyor.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER