© Adalya Medya 2021

Yüksel Uzun yeniden başkan

Antalya Berberler Odası seçimi sonuçlarına göre mevcut başkan Yüksel Uzun yeniden başkan seçildi. Beyaz liste ile yarışa giren Yüksel Uzun 733 oy ile alırken, rakibi Muhammet Demirörs 507 oyda kaldı.

Teşekkür konuşması

Antalya Berberler Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın 28. Olağan Genel Kurulu, Konyaaltı Nazım Hikmet Fuar-Kongre Merkezi’nde üyelerin katılımı ile gerçekleştirildi. Yapılan oylamanın ardından mevcut başkan Yüksel Uzun, geçen seçimde de karşısına çıkan Muhammet Demirörs’ün aldığı 507 oya karşılık 733 oy ile yeniden başkan seçildi. Üyelerin alkışları arasında kürsüye çıkan ve teşekkür konuşması yapan Yüksel Uzun, kendisine yönelik yapılan karalama politikalarına yanıt verdi.

‘Bugün bir tarih yazdınız’

Uzun, “Bugün bir tarih yazdınız. Her zaman şerefiyle namusuyla çalışan başkanına 160 bin lira maaş aldı diye iftira atanları yüce mahkemelerde yargılanacak. Hep alttan aldık bundan sonra alttan alma yok. Odaya 1 lira aidat ödememiş gelmiş palavra atıyor. Bundan sonra yok öyle bir şey. Bunlara dersini önce siz verdiniz şimdi sıra bizde. Sizlere hizmet edeceğim diye ailemden feragat ettim. Eşim ve çocuklarımı ihmal ettim. Personelime, genel sekreterime, muhasebecime bize hizmet eden tüm arkadaşlarımızdan Allah razı olsun. Onlarla devam edeceğiz” dedi. Uzun konuşmasının ardından davul zurna eşliğinde üyelerle birlikte zaferi kutladı.

Berberler Odası Olağan Genel Kurulunda güven tazeleyen Yüksel Uzun  yönetimi ile beraber AESOB Başkanı Adlıhan Dere 'yi ziyaret etti. Uzun, “AESOB seçimlerinde kayıtsız şartsız Adlıhan Dere’nin yanındayız” dedi.

 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER