© Adalya Medya 2021

Yeniden Refah’ta rozet töreni

Yeniden Refah Partisi Kepez İlçe binasında partiye yeni katılan isimler için rozet takma töreni gerçekleştirildi. AK Parti, MHP ve Saadet Partisi’nde daha önce üye olan 70 kişi istifa ederek Yeniden Refah Partisi’ne katıldı.

Genel Başkanlığını Fatih Erbakan’ın yaptığı Yeniden Refah Partisi’nin Antalya’daki teşkilatlanma çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda Yeniden Refah Partisi Kepez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen tören ile AK Parti, MHP ve Saadet Partisi’nden istifa edep Yeniden Refah Partisi’ne geçiş yapan 70 kişiye rozetleri takıldı.

Partilerinden istifa edip geldiler

Yeniden Refah Partisi Kepez İlçe binasında partiye yeni katılan isimler için rozet takma töreni gerçekleştirildi. AK Parti, MHP ve Saadet Partisi’nde daha önce üye olan 70 kişi istifa ederek Yeniden Refah Partisi’ne katıldı. Törende partililerin rozetlerini Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Atınç Korkmaz, Kepez İlçe Başkanı İbrahim Ömer Reyhan taktı.

‘500 bine yakın üye yaptık’

Törenin açılış konuşmasını yapan Kepez İlçe Başkanı İbrahim Ömer Reyhan, Yeniden Refah Partisi’nin 4.kuruluş yıldönümünde bu töreni gerçekleştirmenin gururunu yaşadıklarını söyledi. Reyhan, “Prof. Dr. Necmettin Erbakan' ın “Bir çiçekle bahar olmaz ama her bahar bir çiçekle başlar.” sözünü kendimize düstur edinerek 4 yıl gibi kısa bir zamanda 500 bine yakın üye yaptık. Kepez İlçe Teşkilatımızın da azimli çalışmalarından dolayı ve insanların diğer siyasi partilerin sorunlarımıza çözüm üretememesinden ötürü bugün Yeniden Refah Partimize AKP, MHP ve SP' den akın akın geliyorlar” dedi.

‘Genel kurulda rekor kırdık’

Başpehlivan Kürşat Korkmaz’ın da babası olan Antalya İl Başkanı Atınç Korkmaz da partisinin 4 yıllık süre zarfında çok mesafe katettiğini belirtti. Korkmaz sözlerini şöyle sürdürdü: “ 23 Kasım 2018' de kurulduğumuzdan bu yana 81 il 922 ilçede teşkilatlandık. 2019' da 1. Genel Kongremizi 50 bin kişiyle yaparak Türkiye tarihinin en büyük kongresini gerçekleştirdik ve yine 6 Kasım 2022' de yaptığımız 2. Genel Kongremizi de 65 bin kişilik katılımla gerçekleştirip kendi rekorumuzu egale ettik. Partimizin resmi üye sayısı 300 bin, ıslak imzalı üye formlarıyla birlikte 500 bin civarı üye sayısına ulaştık. Yargıtayın resmi internet sitesinde her ay açıklanan üye sayısı, Yeniden Refah Partimizin en son mayıs ayında 12 bin 400 üye artırarak en çok üye artıran siyasi parti olmasından bu yana yargıtayın resmi sitesinde üye sayıları açıklanmıyor ve yine sadece haziran ayında 38 bin üye artırarak yeni bir rekora imza attık. Ar-Ge başkanlığımız da büyük bir özveriyle çalışıyor, “81 İlimize Yüzlerce Refah Projesi” ve “Milli Kaynak Paketlerimiz-1-2” kitaplarımızla Türkiye' nin ekonomik sorunlarını milli kaynaklarımızla çözebileciğimizi ortaya koyuyor. Türkiyemiz ve milletimiz için Refah' ın vakti geldi, artık Yeniden Refah, Yeniden Erbakan var”şeklinde konuştu.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER