© Adalya Medya 2021

Yarının Türkiyesi için buluştular

Deva Partisi Antalya İl Gençlik Çalışmaları Başkanı Av. Erdem Ateş’in ev sahipliğinde Deva Partisi, CHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi Antalya İl Gençlik Başkanları bir araya geldi.

‘’ DÜNÜN DEĞİL, BUGÜNÜN DEĞİL, YARININ TÜRKİYESİ ’’

Deva Partisi Antalya İl Gençlik Çalışmaları Başkanı Av. Erdem Ateş, Parlamenter Sistem için uzlaşan diğer partilerin İl Gençlik Başkanları ile buluştu. Ateş, “Türkiye’nin yıllardır görmeyi umut ettiği uzlaşma anlayışı içerisinde tarihi çalışmaların yapıldığı bu günlerde aynı amaç ve yolda kendi siyasi önceliklerimizi bir kenara bırakarak ülkemizin gençlerinin geleceğe güvenle bakabilmesi için bugün bir araya geldik.

Türkiye bugün çok önemli sorunlarla boğuşmaktadır ama bizlerin umutları ve geleceğe olan inancımız bu sorunlardan çok daha büyük. Tüm farklılıklarımızla beraber ‘biz’ düşüncesini inşa etmek için bugün bir aradayız. Türkiye’nin ve Antalya’mızın gençleri için çalışmaya, çözümler üretmeye ve bir araya gelmeye devam edeceğiz. Samimi bir atmosferde geçen bu buluşma bundan sonraki çalışmalarımız için de bir kıvılcım olacaktır. Yarının Türkiye’sini ve Yarının Antalya’sını hep beraber inşa edeceğiz’ dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER