© Adalya Medya 2021

Vali’den öğretmenlere kitap jesti

Vali Yazıcı AHENK Projesi’ni birlikte yürüttüğü tüm öğretmenlere Nurettin Topçu’nun ‘Türkiye’nin Maarif Davası’ kitabını hediye etti.

Vali Ersin Yazıcı, AHENK (Antalya’da Hedeflenen Eğitime Nitelik Kazandırma) Projesi kapsamında Çağlayan Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Vali Yazıcı AHENK Projesi’ni birlikte yürüttüğü tüm öğretmenlere Nurettin Topçu’nun ‘Türkiye’nin Maarif Davası’ kitabını hediye etti.

Antalya’da ilkokul, ortaokul ve liselerde yürütülecek eğitim öğretim faaliyetlerini planlamak ve bu kapsamda eğitimde nitelik ve kaliteyi arttırmak amacıyla başlatılan AHENK Projesi kapsamında Çağlayan Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Vali Ersin Yazıcı, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Ziyarette Vali Yazıcı’ya Vali Yardımcısı Yalçın Sezgin, Kepez Kaymakamı Nusret Şahin, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan eşlik etti.

Türkiye Cumhuriyeti’nin Yetiştirdiği Öğretmenlerle Gurur Duyuyorum

AHENK Projesi’ne başından beri büyük emek veren öğretmenlere teşekkürünü kitap hediye ederek sunan Vali Yazıcı; “Antalya’mızda bulunan çok saygı değer öğretmenlerim, AHENK Projemizin başından beri okuyan ve iyi yetişmiş bir Türk gençliği için durmadan çalıştılar. Bu kapsamda aylardır emek harcayan ilimin ışığı öğretmenlerime, benim için dünyada ki en özel hediye olan kitap hediye etmek istedim. Nurettin Topçu’nun ‘Türkiye’nin Maarif Davası’ kitabını Antalya’mızda bulunan bütün öğretmenlerimize ulaştıracağız. Öğretmenlerimizin gösterdiği özveri karşısında küçük bir şey farkındayım ama aynı zamanda da bir öğretmene yakışan en güzel hediye. Türkiye Cumhuriyeti’nin yetiştirdiği öğretmenlerle gurur duyuyorum. Geleceğimize şekil veren, gelişmiş iyi bir toplum olmamız için çabalayan tüm öğretmenlerimize teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER