© Adalya Medya 2021

Usta gazetecinin kitabı çıktı

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK) Dış İlişkiler Genel Koordinatörü ve Antalya Gazeteciler Cemiyeti Eski Başkanı Mevlüt Yeni’nin yaklaşık 4 bin makalesi arasından seçilen köşe yazılarının yer aldığı ‘Sadece Gazeteci’ adlı kitabı çıktı.

Mevlüt Yeni’nin yaklaşık 40 yıldır yazdığı köşe yazılarından oluşan kitabı, ‘Sadece Gazeteci’ okurların beğenisine sunuldu. Editörlüğünü Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Emel Arık’ın yaptığı kitapta Mevlüt Yeni’nin Tercüman, Akşam ve Sabah Gazetelerinin yanı sıra MYGazete.com’da yazdığı 4 bin makale arasından seçilen köşe yazıları yer Mevlüt Yeni’nin yaklaşık 40 yıldır yazdığı köşe yazılarından oluşan kitabı, ‘Sadece Gazeteci’ Altı bölümden oluşan kitapta Mevlüt Yeni’nin, turizm üzerine, Antalya üzerine, Gazetecilik üzerine, Eğitim üzerine, Spor üzerine ve Hayat üzerine yazdığı ve büyük yankı uyandıran köşe yazıları ele alındı.

 

Kitapta birbirinden ünlü isimler sunum yazısı yazdı

Sadece Gazeteci kitabı için Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Sabah Gazetesi Köşe Yazarı Yavuz Donat, eski Akşam Gazetesi Haber Müdürü Cengiz Kahraman, Gazeteci İsmail Küçükkaya, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Kurucu Üyesi Abdülkadir Kalender, Eski Antalya Valisi Alaaddin Yüksel, TÜROFED ve AKTOB Eski Başkanı Osman Ayık, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin, eski Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Bilal Arık ve Ortaokul Öğretmeni İpek Kılınç bir sunum yazısı kaleme aldı.

Alanya'da düzenlenen imza gününe Alanya Belediyesi Başkan Vekili Abdullah Akbaş, Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) ve AGF Genel Başkanı Gaye Coşkun, Hürriyet Gazetesi Köşe Yazarları Arif Dizdaroğlu ve Yalçın Bayer ile çok sayıda konuk katıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER