© Adalya Medya 2021

Uslu yeni yasama yılını kutladı

TBMM açılış mesajı yayınlayan Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, "Yasama döneminde fikirler, politikalar tartışılırken nezaket, mutabakat ve uzlaşı ile milletimiz için en güzeli ve en hayırlı olanı yasalaştırdığımız çalışma dönemi diliyorum" dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi 1 Ekim Cumartesi Günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı konuşma ile yeni yasama dönemine başladı. 

Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamanterler Asamblesi Başkanı Atay Uslu, Meclisin yeni yasama dönemi ile ilgili olarak bir mesaj yayınladı.

Milletvekili Atay Uslu'nun TBMM Açılış mesajında şunları söyledi:

Gazi Meclisimiz, 1 Ekim 2021'de başladığı 5. Yasama Yılı'nı sonlandırmış ve 6.yasama yılına başlamış bulunuyor.

Yasama döneminde fikirler, politikalar tartışılırken nezaket, mutabakat ve uzlaşı ile milletimiz için en güzeli ve en hayırlı olanı yasalaştırdığımız çalışma dönemi diliyorum.

5. Yasama Yılı'nda, Meclis Genel Kurulunda, 112 birleşim ve 486 oturum gerçekleştirilirken, 818 saat 50 dakika çalışma yapıldı.  Genel Kurul, komisyonlar ve Başkanlık Divanı çalışmaları kapsamında toplam 74 bin 694 sayfa tutanak tutuldu.

ÜLKEMİZE VE ANTALYAMIZA HİZMET GÖREVİMİZ

Gazi Meclisimiz Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında Antalya Milletvekili olarak Antalyamız ve Ülkemiz için en güzel, en iyi kararları verme sorumluluğu ile hareket etmeye devam edeceğim.

Bu süreçte dün olduğu gibi, bundan sonra da vatandaşlarımızın, sivil toplum kuruluşlarımızın, meslek odalarımızın talep, istek ve ihtiyaçlarının istişare edilmesi ve yasama organında çözüme kavuşturulması için kapımız, gönlümüz, telefonumuz her daim açıktır.  

Başta Yüce Meclisimizin ilk Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu güne kadar Meclisimizde görev yapmış tüm milletvekillerine şükranlarımızı sunuyorum, ahirete irtihal etmiş olanlara rahmet, yaşayanlara uzun ömürler diliyorum.

TBMM'de aldığımız kararların, kabul ettiğimiz düzenlemelerin ülkemize güzellik, esenlik, refah, kalkınma ve huzur getirmesini diliyorum. Antalya’yı Seviyoruz. Türkiye’yi Seviyoruz.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER