© Adalya Medya 2021

Uslu: ‘Antalya’yı seviyoruz’

AK Parti Antalya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Atay Uslu, Kemerli hemşehrileri ile kucaklaştı.

AK Parti’den 5.sıradan yeniden Antalya Milletvekili adayı olan Atay Uslu, Kemer’de vatandaşlarla kucaklaştı ve AK Parti Kemer İlçe teşkilatının düzenlediği iftar yemeğine katılarak gönül sofrasına misafir oldu.

KEMERLİ HEMŞEHİRLERİMİZ İLE KUCAKLAŞTIK

Antalya Milletvekili Atay Uslu hemşerileriyle sohbet etti: “Kemer bizim gözbebeğimiz. Turizmi, tarımı, doğası, denizi ile muhteşem bir ilçemiz. Kemer’de yaşayan güzel insanlarla buluşmaktan her seferinde ayrı bir keyif alıyoruz. Sohbet etmek, taleplerine cevap vermek, Kemerimize hizmet etmek büyük bir onur bizim için.  Ziyaretimizde ve İlçe teşkilatımızın düzenlediği iftar yemeğinde Kemerli hemşehrilerimiz gönülden gönüle giden bir yol vardır dedik kucaklaştık ve  gönül sofrasında birlikte misafir olduk.

Bu muhteşem İftar programını düzenleyen Kemer ilçe başkanımız İsmail Selami Minta’ya, teşkilat üyelerimize gönülden şükranlarımızı sunuyoruz. Kemerli hemşehrimizin Ramazan-ı Şerif’inizi tebrik ediyoruz, Allah bayrama kavuştursun inşallah. Hep beraber 14 Haziran günü tekrar bayram yapacağız inşallah. 

14 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı seçeceğiz ve doğru adımlarla doğru adamla yola devam diyeceğiz. Desteğinize güveninize layık olmak için çalışmaya devam edeceğiz. Antalya’yı Seviyoruz. Türkiye’yi Seviyoruz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER