© Adalya Medya 2021

TÜRSAB TV'de Kemer tanıtımı

Turizm Yazarı-Gazeteci Halil Öncü tarafından hazırlanan ve Türkiye Seyahat Acentaları Birliği'nin Web televizyonu TÜRSAB TV’de yayınlanan 'Halil Öncü ile Tatil Rotaları' Akdeniz'in gözde tatil destinasyonlarından biri olan Kemer'i mercek altına aldı.

TÜRSAB TV aracılığıyla yayınlanan programda, Kemer'in doğal güzellikleri, tarihi dokusu ve turistik değerleri konu edildi.

Kemer cennetten bir köşe!

Programa katılan Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, Kemer'in cennetten bir köşe tabir edildiğini ve bu tasvirin de çok yerinde olduğunu söyledi. TÜRSAB TV'ye ve Halil Öncü'ye Kemer'in tanıtımı adına yaptıkları katkı için teşekkürlerini sunan Solmaz, " Kemer'in Beldibi'den Tekirova'ya kadar tarifi imkansız, gezilip görülecek alanları var. Kemer olarak deniz bizim en önemli aktörümüz.Bunun yanında bu aktörümüze değer katan doğal güzelliklerimiz de var. Ziyaretçi sayısı anlamında ve turizm noktasında Antalya’nın gözbebeği diyeceğimiz bir noktadayız. Kemer, Antalya'nın turizmde başladığı bir yer.Bu konuda şanslı bir noktada olduğumuzu da biliyoruz. Ama yıllar geçtikçe sürdürülebilir ve yenilenebilir turizm için kendimizi tekrardan gözden geçirip, bu sürece , bu rekabete daha hazır hale gelmemiz gerekiyor."diye konuştu.

Her zaman birlikte çalışmaya hazırız!

Kaymakam Ahmet Solmaz, “TÜRSAB bakıldığında, acentelerimizin planlı bir şekilde hareket etmesi konusunda, üst kurul olarak yer almış bir çatı yapı. Burada TÜRSAB’ın başta Kemer olmak üzere Antalya ve diğer bölgelerdeki paydaşlarının, haksız rekabet konusuna sebebiyet vermeyecek, bir yapıda devamını sağlayacak çalışmaların devamını arzu ediyoruz. Bizler turizmin paydaşının en küçüğünden en büyüğüne kadar bizlere destek olacak herkese, birlikte çalışmaya hazır olduğumuzu ifade etmek istiyoruz. TÜRSAB’da bunların başında geliyor.”dedi.

Kemer’de unutulmaz bir tatil!

Kemer, Antalya'nın batısında, Toros Dağları ile Akdeniz'in kucaklaştığı noktada yer alıyor. Bu muhteşem coğrafya, hem doğa hem de tarih severleri kendine çekiyor.Kemer'in sahip olduğu geniş kumsallar, turkuaz renkli denizi ve yemyeşil doğası, tatilciler için ideal bir destinasyon olmasını sağlıyor. Ayrıca bölgede bulunan tarihi kalıntılar ve Antik Likya döneminden kalan izler, kültür ve tarih tutkunlarını da cezbediyor.Turizm sektöründe önemli bir yere sahip olan Kemer, lüks otelleri, şık restoranları, canlı gece hayatı ve çeşitli su sporları aktiviteleri ile de dikkat çekiyor. Yılın her dönemi turistlere açık olan bu destinasyon, hem yaz hem de kış aylarında farklı turizm olanakları sunarak ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşatıyor.

Programda Kemer’in muhteşem manzaraları dikkat çekti!

Programda Kemer’in muhteşem manzaraları, Olympos Tahtalı Teleferik, Yörük Parkı, tarihi Bizans Kalesi ile 2700 yıllık Dünyanın En Yaşlı Çınarı'nın etkileyici görüntüleri ve bölgeye dair ilgi çekici röportajlar ile Kemer'in bilinmeyen yönleri keşfediliyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER