© Adalya Medya 2021

Türk Karaları Temalı Tadım

Nirvana Cosmopolitan Otel'de düzenlenen 'Türk Karaları' temalı gerçekleştirilen tadım, birbirinden eşsiz lezzetlere ev sahipliği yaptı.

Nirvana Cosmopolitan Otel'in bünyesinde hizmet veren Chayote Restoran’da gerçekleşen “Türk Karaları” temalı Chef’s Table etkinliğinde lezzetler geçidi yaşandı. Türkiye’de yetişen kara üzümle yapılan şaraplar, Nirvana Cosmopolitan'ın Şefi Tuncay Gülcü’nün elinden çıkan muhteşem yemeklerle eşleştirilerek katılımcılara sunuldu.

Katılan davetliler, şefin benzersiz sunum teknikleriyle gastronomik deneyimin keyfini çıkarttı. Bugüne kadar Türkiye’nin her bölgesinden çeşitli üreticileri ağırladıkları bu etkinlik serisiyle katılan misafirlerine şarap deneyimini en derin şekilde sunmayı amaçlayan Wineful ailesi adına konuşan Onur Keskin ve ortağı Ceren Altıntaş, "Yaz ayları boyunca Antalya ve turizm cenneti ilçeleri Kaş, Alanya, Manavgat’ta etkinliklerine devam etmekte.

Nirvana Cosmopolitan Chayote Chef Restaurant’ta daha önce gerçekleştirdikleri etkinliklerle adından söz ettirirken Eylül ayında “Wineful Events & Talks” etkinliklerini “Türk Karaları Chef’s Table” adı altında yeni bir konseptle birleştirdi.

Türk Karaları Chef’s Table akşamları ile Antalya’nın en premium restoranında özel şef Tuncay Gülcü ve ekibinin hazırladığı birbirinden özel menüleri, çeşitli konseptlerde şaraplarla eşleştirerek gelen misafirlerine benzersiz bir deneyim yaşatmayı amaçlıyor" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER