© Adalya Medya 2021

Türk Eğitim Sen'den aşure ikramı

Türk Eğitim Sen Antalya 1 Nolu Şube Büyükşehir İlçe Temsilciliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde aşure etkinliği gerçekleştirdi.

Türk Eğitim Sen Antalya 1 Nolu Şube Büyükşehir İlçe Temsilciliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü yemekhanesinde aşure etkinliği gerçekleştirdi. Türk Eğitim Sen Antalya 1 Nolu Şube Başkanı Oğuz Öztürk’ün hastanede tedavi görmesi nedeniyle katılmadığı etkinlikte Şube Başkan Yardımcısı Fatih Taşkınöz ve Milli Eğitim Müdürlüğü’ndeki sendika üyeleri yer aldı.  

"AŞUREMİZDEKİ LEZZET İÇİNDEKİ VATAN, MİLLET, BAYRAK SEVGİSİNDEDİR"

Aşurenin birlik beraberlik anlamına geldiğinin altını çizen Türk Eğitim Sen Antalya 1 Nolu Şube Başkan Yardımcısı Fatih Taşkınöz, "Böylesine güzel bir etkinlikte eğitim çalışanlarımızla biraraya geldiğimiz için çok mutlu olduk. Allah hiçbir zaman birlik beraberliğimize zeval vermesin. En kötü günümüz böyle olsun. Aşuremizdeki lezzet içindeki vatan, millet, bayrak sevgisindedir. Başkanımız Oğuz Öztürk’e de acil şifalar diliyoruz.

Bu etkinlikte emeği geçen İl Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanlarına, Sendikamız Türk Eğitim Sen Kepez, Muratpaşa, Aksu, Döşemealtı ve Konyaaltı İlçe Temsilcilerimiz ve Yönetim Kurulu Üyelerimize, Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Turhan Turan’a teşekkür ediyorum. Aşcı arkadaşlarımıza ve etkinliğin düzenlenmesini üstlenen Büyükşehir İlçe Yönetim Kurulumuza da ayrıca teşekkür ederim. Emeklerine yüreklerine sağlık. Hastanede tedavi gören kıymetli başkanım Oğuz Öztürk’e de acil şifalar diliyorum” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER