© Adalya Medya 2021

Türk Eğitim Sen’den aşure ikramı

Türk Eğitim Sen Antalya 1 Nolu Şube Büyükşehir İlçe Temsilciliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü yemekhanesinde aşure etkinliği gerçekleştirdi. MHP Antalya İl Başkanı Onur Temel ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı etkinlikte öğretmenler aşurelerini yerken bol bol sohbet etti.

Türk Eğitim Sen Antalya 1 Nolu Şube Başkanı Oğuz Öztürk başkanlığında Büyükşehir İlçe Temsilcisi Atilla Salar koordinesinde hazırlanan aşureler, diğer ilçelerde de eğitim çalışanlarına ikram edildi.

"AŞUREMİZDEKİ LEZZET İÇİNDEKİ VATAN, MİLLET, BAYRAK SEVGİSİNDEDİR"

Aşurenin birlik beraberlik anlamına geldiğinin altını çizen Türk Eğitim Sen Antalya 1 Nolu Şube Başkanı Oğuz Öztürk, "Böylesine güzel bir etkinlikte eğitim çalışanlarımızla biraraya geldiğimiz için çok mutlu olduk. Allah hiçbir zaman birlik beraberliğimize zeval vermesin. En kötü günümüz böyle olsun. Aşuremizdeki lezzet içindeki vatan, millet, bayrak sevgisindedir. Etkinliğimize katılan başta MHP İl Başkanımız Onur Temel ve Yönetim Kurulu Üyelerine, MHP Konyaaltı İlçe Başkanımız Taner Takak ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Türk Büro Sen Antalya 2 Nolu Şube Başkanım ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Türk Emekli Sen Antalya Şube Başkanına, İl Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanlarına, Sendikamız Türk Eğitim Sen Kepez, Muratpaşa, Aksu, Döşemealtı ve Konyaaltı İlçe Temsilcilerimiz ve Yönetim Kurulu Üyelerimize teşekkür ediyorum. Emeği geçen aşcı arkadaşlarımız ve etkinliğin düzenlenmesini üstlenen Büyükşehir İlçe Yönetim Kurulumuza da ayrıca teşekkür ederim. Emeklerine yüreklerine sağlık" dedi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER