© Adalya Medya 2021

Trabzonspor: 2 Antalyaspor: 2

Süper Lig’in 35.haftasında FAV Antalyaspor, Avrupa mücadelesinde Trabzonspor engeline takıldı. Antalyaspor yenilmezlik serisini devam ettirdi.

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Fraport TAV Antalyaspor deplasmanda Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldı. Rakibine oyun olarak ciddi üstünlük kuran Antalyaspor yenilmezlik serisini 13 maça çıkardı. Trabzonspor ile aldığı 1 puan ile matematiksel olarak Şampiyonluğunu ilan etti.  

Bordo-mavililerin gollerini Cornelius ve Dorukhan Toköz attı. Antalyaspor'un golleri ise Ndao ve Haji Wright'tan geldi. Antalyaspor’da karşılaşmanın 30.dakikasında Haji Wright’ın attığı gol ofsayt gerekçesi ile iptal edilirken, ikinci yarıda kazanılan ve Fredy’nin kullandığı penaltıyı, Uğurcan kurtardı.  Karşılaşmanın uzatma dakikalarında Trabzonspor taraftarı maçın hakemi Atilla Karaoğlan'ın maçı bitirdiğini zannederek sahaya hücum etti. Yapılan anonsun ardından 5 dakika sonra oyun yeniden başladı. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TEBRİK ETTİ 

Trabzonspor'un Spor Toto Süper Lig'de 2021-2022 sezonunu şampiyon tamamlaması sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir tebrik mesajı yayımladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Spor Toto Süper Lig 2021-2022 Ahmet Çalık Sezonu Şampiyonu olan Trabzonspor kulübünü, taraftarını, Trabzon şehrini ve tüm Trabzonspor camiasını en kalbî duygularımla tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

STAT: Medical Park

HAKEMLER: Atilla Karaoğlan, Kemal Yılmaz, Serkan Ok

TRABZONSPOR: Uğurcan Çakır, Dorukhan Toköz, Vitor Hugo, Denswil (Dk. 86 Serkan Asan), Puchacz, Siopis (Dk. 59 Bakasetas), Visca, Hamsik (Dk. 73 Berat Özdemir), Abdülkadir Ömür, Djaniny (Dk. 73 Kouassi), Cornelius (Dk. 86 Koita)

ANTALYASPOR: Boffin, Bünyamin Balcı (Dk. 73 Gökdeniz Bayrakdar), Veysel Sarı, Naldo (Dk. 86 Kudryashov), Güray Vural, Fredy, Martins, Ndao (Dk. 73 Sinan Gümüş), Doğukan Sinik (Dk. 46

Ghacha), Adriano (Dk. 86 Floranus), Wright

GOLLER: Dk. 3 Cornelius, Dk. 62 Dorukhan Toköz (Trabzonspor) Dk. 51 Ndao, Dk. 80 Wright (Fraport TAV Antalyaspor)

SARI KARTLAR: Visca, Hamsik, Bakasetas (Trabzonspor) Veysel Sarı, Naldo, Ndao

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER