© Adalya Medya 2021

TFF’den iptal talebine red

TFF, Süper Lig'den çekilen Gaziantep FK ve Hatayspor'un tüm maçlarının iptal edilmesi talebinde bulunan Beşiktaş'a olumsuz yanıt verdi.

Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketinin ardından Gaziantep FK ve Hatayspor derinden etkilenmiş ve ligden çekilme kararı almışlardı. Bunun üzerine Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) ligin ilk yarısında ligdeki diğer takımların bu takımlarla oynadığı maçların sonuçlarının tescil edilmesi ve ligin 2. yarısında oynanacak maçların da hükmen galibiyet olarak sayılması kararı almıştı.

Deprem nedeniyle ligden çekilen Gaziantep FK ve Atakaş Hatayspor'un tüm maçlarının yok sayılmasını isteyen Beşiktaş'a cevap veren TFF, önceki aldığı kararın arkasında olduğunu duyurdu.

Federasyondan yapılan açıklama şu şekilde:

TFF Yönetim Kurulu tarafından alınan ve 12.02.2023 tarihinde TFF resmi web sitesinden duyurulan kararlar kamuoyuna ilan edilmiştir.

Bu tarihten itibaren, Türkiye Futbol Federasyonu'nun bağımsız yargı kurullarından Tahkim Kurulu'na hiçbir kulüpten resmi bir itiraz başvurusu yapılmamıştır.

Ayrıca Sayın Başkanımızın dün gerçekleştirilen basın toplantısında da tekrar ettiği üzere 11 Süper Lig Kulübümüzün TFF'nin almış olduğu kararın değişmemesi yönündeki yazılı beyanları doğrultusunda Türkiye Futbol Federasyonu'nun, kimseye ve hiçbir kulübe ayrıcalık göstermeden aldığı kararlarda bir değişiklik olmayacağını bir kez daha kamuoyunun bilgilerine sunarız.

TFFden açıklama: Karar değişmeyecek Beşiktaştan jet yanıt

BEŞİKTAŞ'TAN YANIT

TFF'nin duyurusunun ardından Beşiktaş'tan da açıklama geldi ve "Ayrıcalık değil, ADALET istiyoruz." ifadeleri kullanıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER