© Adalya Medya 2021

TFF takvimi açıkladı

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, deprem faciası nedeniyle ertelenen Süper ligin 3-4 Mart tarihinde kaldığı yerden devam edeceğini söyledi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük deprem nedeniyle spor müsabaka maçları durdurulmuştu. Spor müsabakaları ve organizasyonları acı tablo nedeniyle 17 Şubat tarihine kadar ertelenmesi kararı çıkmıştı. Türkiye Futbol Federasyonu şartların uygun olmaması nedeniyle futbol müsabakalarının 3-4 Mart tarihine kadar ertelendiğini duyurdu. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi Hatayspor'un Süper Lig'den çekildiğini, Gaziantep FK'nın çekilmesi durumunda ligin 17 takımla devam edeceğini aktardı.

Büyükekşi, ""Hatayspor kulübü bugün yazı gönderdi. Bu sezon maçlarını oynamayacağını bize bildirdi. Gaziantep FK da ligden çekilmek isterse bu iki kulübümüzün hakları baki kalmak kaydıyla 17 takımla yola devam etmek planlarımız arasında." diye konuştu.

CHRISTIAN ATSU'NUN DURUMU

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi" Christian Atsu ile ilgili Hatayspor başkanımız ile görüştük. Siyahi bir kişinin enkaz altından kurtulduğunu ancak Christian Atsu mu değil mi bilmediğini söyledi. Tam bir netlik yok. İnşallah çıkarılan kişiler arasındadır." açıklamasını yaptı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER