© Adalya Medya 2021

Tarım Muhabirliği eğitimi sona erdi

Antalya Ticaret Borsası ile Antalya Gazeteciler Cemiyeti arasında imzalanan protokolle hayata geçirilen Tarım Muhabirliği Eğitimi sona erdi. 12 Ocak tarihinde başlayan eğitimin son dersinde gazeteci Pelin Gel ve Leyla Ataman Koyuncuoğlu tecrübelerini paylaştı.

Tarım Muhabirliği Eğitiminin son dersinde, Hürriyet Gazetesi Editörü Leyla Ataman Koyuncuoğlu tarımda istatistiktik okumayı, Gazeteci Pelin Gel tarım haberciliğinde bilgi toplamayı anlattı.

ATB toplantı salonunda düzenlenen eğitim ile ilgili konuşan Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Taş, Tarım Muhabirliği ile başlayan eğitim seferberliğinin Sağlık Muhabirliği ile önümüzdeki günlerde devam edeceğini söyledi.

Taş, AGC ile ATB arasında imzalanan protokol ile hayata geçirilen Tarım Muhabirliği eğitimine katkılarından dolayı ATB Başkanı Ali Çandır’a ve Yönetimine, tecrübe ve bilgi paylaşımında bulunan herkese teşekkür etti. Taş, önümüzdeki günlerde Tarım Muhabirliği eğitiminin sertifika törenini gerçekleştireceklerini dile getirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER