© Adalya Medya 2021

Tapster standına yoğun ilgi

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhuriyet’in 100. yılı kutlamaları kapsamında genç tasarımcıları desteklemek amacıyla düzenlediği, Yeni Jenerasyon Moda Haftası’nda tapster rüzgârı esti.

AFWEU moda etkinlik şirketi CEO’su Aydın Açık’ın öncülüğünde düzenlenen Yeni Jenerasyon Moda Haftası Antalyalı moda severleri bir araya getirdi. Düzenlenen etkinliklerde yer alan Tapster standı ise 7’de 70’e katılımcıların ilgi odağı oldu.

 

BÜYÜKLERDEN DAHA ÇOK GENÇ VE MİNİKLERİN ÜRÜNLERİMİZİ SEVEREK TATTI

Renk renk üretilen tapsterların içildiğinde kişilerden aldıkları tepkilerin tamamen kendileri mutlu hissettikleri yönünde olduğunu belirten Antalya Alkollü İçecek Marketing Direktörü Tarık Şakır, “Ürünlerimizi yetişkin grubu kadar çocuk grubu da severek tüketiyor. Tamamen doğala özdeş olduğu için çocuklar da rahatlıkla içebilir. Bu etkinlikte de büyüklerden daha çok genç ve miniklerin ürünlerimizi severek tattığını gördük. Doğal bir ürün olan ve içerisinde sentetik aroma bulunmayan Tapster, doğala özdeş aromalarla üretilmiştir. Dünya genelinde bilinen klasik kokteyllerin bir araya getirilmiş halidir” şeklinde konuştu. 

KOKTEYLLERİN TARİHTEKİ İLK ORİJİNAL TARİFLERİ KULLANILDI

Easy drink mottosuyla yola çıkan ve yaz-kış rahatlıkla içilebilen Tapster’ı bu kadar lezzetli kılan en önemli şeyin bu kokteyllerin tarihteki ilk orijinal tariflerinin kullanılması olduğunu vurgulayan Tarık Şakır, “Doğru tat ve tarif bir araya geldiğinde ortaya bu mucize çıktı. Çeşitlerinin içerisinde acı portakal, lime, kızılcık, nane, misket limon gibi meyvelerden yararlandık. Dünyanın en büyük şirketlerinden biri olan Almanya’daki Döhler Fabrikasıyla çalışıyoruz. Ürünlerimizi Almanya’dan alıyor, Antalya’da üretiyoruz. Otel sektörüne girerek markayı belirli bir üretim seviyesine ulaştırdık. Hemen a kabinde de 250 cl üretime başladık. Yaklaşık 10 milyon litre üretime ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.

GÖKKUŞAĞINDAN 7 RENK

Yaklaşık 5 yıllık AR-GE çalışmasının ardından yaklaşık 6 ay önce müşteriyle buluşan Tapster’ın doğuş hikayesinden de bahseden Tarık Şakır sözlerine şöyle devam etti: “AR-GE süresinden sonra ürünlerimizi farklı bir marka adı altında iç piyasaya bir PR çalışması yaparak tanıttık. Sonrasında orijinal adıyla markalaştırarak Tapster olarak üretime başladık. Gökkuşağının 7 renginden esinlenerek ürettiğimiz bu ürünleri ister soğuk, ister sıcak evde, ofiste, yolda, gezide her yerde rahatlıkla tüketebilirsiniz. Moda haftası vesilesiyle burada bizleri tanıyan ve ürünlerimizi deneyen hatta beğenen herkese teşekkür ederiz.”

“YENİ JENERASYON BİR İÇECEK”

Antalya Büyükşehir Belediyesi’yle moda haftasını birlikte organize eden AFWEU moda etkinlik şirketi CEO’su Aydın Açık da, “Bu defilede sadece tekstil ya da moda değil tapster gibi markalara da yer verdik. Ulaşımdan konaklamaya kadar büyük bir sektöre öncülük eden bir oluşum. Tüm Tapster ailesine teşekkür ediyorum. Bu oluşumda onların olması bizi mutlu etti. Tıpkı bizim de mottomuz gibi yeni jenerasyon bir içecek. Deneyen herkes gibi modellerimiz ve bizler de severek tattık ve beğendik” diye konuştu.

 

 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER