© Adalya Medya 2021

Sosyal medyada çirkin provokasyon

İzmir'de gazetecilik yapan Nivent Tümer Kurtuluş adına açılan bir Twitter hesabından Alevi yurttaşları hedef alan bir paylaşım yapıldı. Gazeteci Kurtuluş, feyk hesapla ilgili suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

İzmir'de gazetecilik yapan Nivent Tümer Kurtuluş adına açılan bir hesap aracılığıyla Alevi yurttaşlar hedef alındı. Kurtuluş, skandal paylaşımla ilgili açıklama yaptı.

İzmir'de gazetecilik yapan Nivent Tümer Kurtuluş adına açılan bir Twitter hesabından Alevi yurttaşları hedef alan bir paylaşım yapıldı.

O paylaşımda "Sazla sözlü içkili erkek kadın ibadetmi olur bu Aleviler iyice şaşırmış kafayı yemişler. Cem evi dedikleri yer terör yuvası olmuş." ifadeleri yer aldı.

ADINA HESAP AÇIP ALEVİLERİ HEDEF ALDILAR

Ancak Kurtuluş, hesabın kendisine ait olmadığını belirten bir açıklama yayımladı. gaze-temiz.com'da yazan Nivent Tümer Kurtuluş şu ifadelerle adına açılan hesaptan yapılan paylaşımı yalanladı:

ŞANTAJ iftirası ile, İTİBARSIZLAŞTIRMAYA çalıştınız, OLMADI! Adıma Twitter hesabı açılmış, Nivent Tümer Kurtuluş, Evet bu benim adım, Ancak benim Twitter hesabım,

Curuk Elmaci Nivent

Alevilik hakkında benim adıma TALİHSİZ ÇİRKİN bir açıklama yapmış, Bu ne CÜRET ve ne büyük AYMAZLIK, İNANILIR GİBİ DEĞİL! Suç duyurularımı yaptım!Ve bu ÇİRKİN OYUNU kim yaptı elbet ortaya ÇIKACAK, Beni böyle mi YILDIRMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ? Benim Dini Değerlere dil uzatmam mümkün mü? Hayatımda baş ağrısı hapı kullanmadım bugün akşama kadar baş ağrısından adeta kıvranmaktayım,

Yoksa bu yazıyı çoktan sizlerle paylaşırdım, Suç duyurumu yaptım, Hangi aklıevvel bu paylaşımları yaptı bende çok merak ediyorum, Eminim SİBER SUÇLAR BÜROSU bunu yapanı bulacaktır.

Kaynak: yurtgazetesi.com.tr

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER