© Adalya Medya 2021

Serbest Mimarlardan Yaza merhaba etkinliği

Akdeniz Serbest Mimarlar Derneği (Akdeniz SMD), Türkiye’nin önde gelen ofis mobilyaları firmalarından olan Nurus sponsorluğunda ‘Yaza Merhaba Partisi’ düzenledi.

Nurus firmasının Termessos Bulvarı’ndaki ofisinde düzenlenen partiye; Akdeniz SMD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Olgu Ceylan, yönetim kurulu ve dernek üyelerinin yanı sıra İzmir SMD Başkanı Durin Ulema, Muğla SMD Başkanı Meral Oğuz, Bursa SMD Başkanı Can Şimşek, İzmir SMD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Uğur Onur, Akdeniz Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekanı Zuhal Kaynakçı Elinç, Dekan Yardımcısı Nilüfer Gürer, Antalya Bilim Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekanı Salih Ofluoğlu, Peyzaj Mimarları Odası Başkanı Gülsüm Kıldan, Nurus Türkiye Satış Müdürü Haydar Dalkıranoğlu, Pazarlama Müdürü Ömer Faruk Günay ve Kurumsal İletişim Müdürü Nilüfer Ürütürk de katıldı.

SERBEST MİMARLAR DERNEKLERİ FEDERASYONU (SMDF) KURULDU

Akdeniz SMD üyeleri ve konuklar, partide iş ortamından sıyrılarak eğlenceli vakit geçirdiler. Antalya dışından gelen diğer SMD Başkanları da Akdeniz SMD üyeleri birbirlerini yakından tanıma fırsatı yakaladılar. Akdeniz SMD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Olgu Ceylan, tüm bölgesel SMD’leri bir çatı altında toplayan federasyonun kuruluşunun kısa süre önce tamamlandığını belirterek bundan sonra daha etkin bir çalışma içinde olacaklarını söyledi.

Toplantının öneminin diğer bölgelerden gelen SMD Başkanlarının katılımı ile daha anlamlı hale geldiğini ifade eden Başkan Ceylan, “Akdeniz SMD ve Serbest Mimarlar Dernekleri Federasyonu’nun en önemli görevlerinin başında mimarlık ve yapı sektörünü uluslararası standartlara çıkarmak gelmektedir. Bu sebeple Nurus’la düzenlediğimiz “Yaza Merhaba” partisi iş ortamı dışında kutlama yapmamızı sağlarken aynı zamanda Türkiye İnşaat Sektörü’nün ilerlemesine yönelik işbirliklerine de olanak sağlamaktadır. SMDF çatısı altında daha da güçlenen derneğimiz bölgemizde ve ülkemizde sektöre faydalı buluşmalara olanak sağlamaya devam edecektir. Bu partiyi düzenleyen sponsorumuz Nurus firması’na, Nurgül Hanım ve tüm yöneticilerine bu doğrultuda teşekkür ediyor, sektördeki başarılarının devamını diliyorum” dedi.

ÜRÜNLER HAKKINDA BİLGİ ALDILAR

Sohbet ve eğlencenin yanı sıra toplantının sponsoru olan Nurus firması da misafirlerine ürünlerini tanıttı. Türkiye Satış Müdürü Haydar Dalkıranoğlu, firmanın geçmişi ve yapılanması hakkında bilgiler verdi. Nurus Antalya Satış Müdürü Müzeyyen Taşçı da ürünler hakkında katılımcıları bilgilendirerek, bazı ürünleri deneyimlemelerinde yardımcı oldu. Parti konukların müzik eşliğinde eğlenmesi ve hediye takdimi ile sona erdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER