© Adalya Medya 2021

Semih Esen, AGC'yi misafir etti

Antalya Gazeteciler Cemiyeti(AGC) Yönetim Kurulu ve diğer kurul üyeleri HayatPark’ta Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’in misafiri oldu.

Konyaaltı Belediyesi’ni bu güzel hizmetten dolayı vatandaşlar adına kutlayan İdris Taş, AGC üyelerinin de böyle güzel bir ortamın imkânlarından indirimli faydalanmaları hususunda Başkan Esen’den ricacı oldu. Başkan Esen ise mevzuat çerçevesinde uygun olduğu taktirde bunun mümkün olabileceğini söyledi. Mevzuata uygun olmadığı durumda AGC’nin düzenleyeceği etkinliklere evsahipliği yapabileceklerini vurguladı.

Başkan Semih Esen, gazeteciler için ardı ardına yeni projelere imza atan AGC Başkanı İdris Taş ve Yönetimine başarı dileklerinde bulunarak başladığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Kurumun hayatını idame ettirmenin ne kadar zor olduğunu biliyorum. Sizlerden beklentileri de biliyorum. Hepinizin kalbinde ne kadar masum ne kadar adil ve ne kadar ülke sevgisi ile dolu bir direnç taşıdığınızı da biliyorum. Bir gün inşallah yerel basın hak ettiği yere gelir. Yerel gazeteler kitapçılarda da satılmaya başlar. Yerel basın daha görünür olur. Daha fazla reklam verilir pozisyona gelir. Sizler de haber toplama ve onu yorumlama noktasında daha özgür olursunuz diye ümit ediyorum. Biz belediye olarak hiçbir ayrımcılık yapmadık, yapmayız.

Haberimizin hangi gazetede kaç defa çıktığını saymadık. Bununla ilgili bir rapor tutmadık. Bunu merak etmiyoruz çünkü sizin varlığınız bizim için yeterli. Bizim yaptıklarımız ne kadar haber değeri taşıyorsa o kadar yer verirsiniz. Kimi ne kadar yazdığınız, kimi nasıl gösterdiğiniz değil varlığınız önemli, hiç birinizi diğerinizden ayırmıyoruz. Hatalarımız varsa affola. Biz yerel basının ayakta kalmasını istiyoruz. Üzerimize düşen bir görev olursa her zaman hazırız”

Bu güzel etkinliğin sonunda AGC Başkanı İdris Taş, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’e bir teşekkür plaketi takdim etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER