© Adalya Medya 2021

Şeker’den Kemer belediyesine ziyaret

Yerel seçimin en kuvvetli adaylarından Cumhur İttifakı Ak Parti Kemer Belediye Başkan Adayı Rahman Şeker’in resmi kurum ziyaretlerindeki adresi bu kez Kemer Belediyesi oldu.

Kemer Belediyesi personelini bir bir gezen Rahman Şeker’e ziyaretinde, Ak Parti Kemer İlçe Başkanı Uğur Ozan Gazioğlu ve Milliyetçi Hareket Partisi Kemer İlçe Başkanı Hüseyin Kara ile meclis üyesi adayları da eşlik etti.

Dayıdan yeğene hayırlı olsun dileği!

Personeli ziyareti sonrası Kemer Belediye makamına geçen Rahman Şeker burada Başkan Vekili Mustafa Bilici tarafından karşılandı. Başkan Vekili Mustafa Bilici aynı zamanda yeğeni olan Rahman Şeker’e başarı dileklerini iletti.

Başkan Vekili Mustafa Bilici, seçime kadar Belediyede kendisinin vekil olduğunu da belirterek, kazanan aday ve ekibine belediyeyi kendisinin teslim edeceğini de belirtti.

Belediye çalışanlarımız ile sadece seçimlik değil, geçimlik bir anlayış ile yol yürüyeceğiz!

Başkan adayı Rahman Şeker yaptığı açıklamada Kemer Belediyesinde gülen yüzler ile karşılandıklarını belirtirken, 31 Mart’tan sonra da Cumhur İttifakı olarak Kemer Belediyesi personeli ile birlikte hizmetlerin en güzelini Kemerle buluşturacaklarını söyledi ve personele müjdelerini açıkladı:

“ Belediyemize bağlı şirket personelinin en düşük maaşını haziran ayındaki toplu sözleşmeye kadar 27 bin TL. yapacağız. Yılda iki kez bir maaş tutarında bayram ikramiyesi vereceğiz. Dört ilave tediye ikramiye vereceğiz. Kadrolu belediye personelimizin en düşük maaşını 36 bin TL. yapacağız.

Belediye personelimiz için modern ve hijyenik bir yemekhane yapacağız. Personelimizin eğitim gören çocukları için de ek burs desteği sağlayacağız. Belediye personelimiz ek mesailerini eksiksiz olarak alacak. Ne yazık ki mevcut belediye Başkanı 200’e yakın belediye personeli arkadaşımızı işten çıkardı. Belediye personelimize Rahman Şeker sözü veriyorum. Bizim göreve geldiğimiz  andan itibaren kesinlikle Kemer Belediyesi’nden hiç kimse işten çıkarılmayacak. Belediye çalışanlarımız ile sadece seçimlik değil, geçimlik bir anlayış ile yol yürüyeceğiz. Kemer’in Altın Çağı’nı birlikte hazırlayacağız”

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER