© Adalya Medya 2021

Seçim servetim sizlersiniz

CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, proje tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada hedeflerini anlatarak, “Benim seçim servetim sizlersiniz. 31 Mart’a kadar sizleri yanımda görmek istiyorum ve bunu diliyorum”” dedi.

CHP’nin Kepez Belediye Başkan adayı Mesut Kocagöz, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında ilçenin geleceğine yönelik heyecan verici bir proje tanıtım toplantısı düzenledi. Şehitler için bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantıya Antalya Milletvekili Aliye Coşar, İl Başkanı Nail Kamacı, İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, İl Gençlik Kolları Başkanı Özkan Yılmaz, Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez, belediye meclis üyeleri, il ve ilçe teşkilatı yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı. Toplantıda, kentsel dönüşüm, çevre koruma ve sosyal kalkınma gibi konulardaki yenilikçi yaklaşımlarını detaylı bir şekilde ele alan Kocagöz, 7 başlıkta topladığı projeleriyle çağdaş bir Kepez inşa edeceğini vurguladı.

‘Tek isteğimiz seçimleri kazanmak’

Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez, “Göreve geldiğimiz günden bu yana 7 yıl geçti ve biz bu 7 yıllık süre içerisinde alan ve sokak çalışmalarında yapmış olduğumuz izlenimlerde Kepez Belediyesi’ni Mesut Kocagöz’ün kazanacağını gözlemledik. Sokakta ve alanda Kocagöz’ün yapmış olduğu çalışmalar ve dokunduğu insanlarla sohbetlerimiz bize bu izlenimi sağladı” dedi. Ölmez’in ardından konuşan İl Başkanı Kamacı, CHP’nin il ve ilçe başkanının tek istediğinin seçimleri kazanmak olduğunu belirterek, “Bu amaçla yola çıktığımız için hiçbir duygusallığa bakmadan Kepez’i kazanacak adayı aradık. 20 yıl öncesinden başlayan bir yolcuğu bugün adaylıkla sonuçlandıran Mesut Kocagöz ile karşılaştık. Kepez Belediyesi’ni 30 sene sonra CHP saflarına katacağına inanıyoruz” diye konuştu.

‘Belediyeciliğin mutfağında çalıştım’

Son olarak kürsüye gelen ve Kepez ilçesi için hedeflerini anlatan Mesut Kocagöz, uzun zamandır belediyeciliğin mutfağında çalışan biri olduğunu vurgulayarak, “Kepez ve Büyükşehir’de birçok görevde bulundum. Antalya için her zaman en iyisini yapmaya çalıştım. Belediyeciliği başkan olduktan sonra öğrenmeyeceğim. Kepez’e yıllarca hizmet ettim. Mahallerini, sokaklarını tanırım; fabrikalarını da gecekondularını da bilirim. Kepez’de bir tarafta sadece zenginlerin görebildiği mağazalar, en güzel hastaneler var; diğer tarafta ise yağmur suyunun altında kalan sokaklar, kışlık ayakkabısı olmayan, iyi beslenemeyen çocuklar, iki otobüsle günlük temizliğine giden kadınlar, geleceğe güvenle bakamayan sanayi kalfası, turizm işçisi ve üniversite öğrencileri var. ‘Burası Antalya mı?’ diye sorabileceğiniz birçok mahalle var. Muratpaşa, Lara denildiğinde akla turizm, zenginlik gelir. Kepez deyince akla işçi gelir, emekçi gelir, yoksulluk gelir.  Sanki Antalya’nın arka bahçesi gelir” şeklinde konuştu.

‘Kepez’de böyle bir yer yok’

Uygun bir yer olmadığı gerekçesiyle proje tanıtım toplantısını da aday olduğu Kepez’de yapamadığından şikayet eden Kocagöz, “Kepez’de böyle bir yer yok. Biz bu durumu dönüştürmek için yola çıktık. Projelerimizin temelinde önce insan anlayışı yatmaktadır. Kepezimizin genci ve yaşlısıyla tüm bireyleri için adil çözümler sunmayı hedefliyoruz. Kalıcı, sürdürülebilir projeler geliştirdik. Yoksulluğu yok etmeye geliyoruz. İnşallah bir gün aşevlerini kurmak değil, aşevlerini kapatmak bize nasip olur. 31 Mart seçimi halkçı belediyecilikle rantçı belediyecilik, adaletle adaletsizlik arasındaki bir seçimdir. Biz yerel kalkınma modeli geliştirmek için bu yola çıktık. Dünyada başarılı kentleşme modelleri bellidir. Amerika’yı tekrar keşfetmeye gerek de yoktur. Biz neyi, nasıl yapacağımızı gayet iyi biliyoruz. Önceliğimiz, halkın geçim derdine çare bulmak, yani ekonomi olacaktır. Kepez’de turizm zayıf, ticaret olması gerektiği yerde değil. Tarımı, ticareti ve turizmi birlikte geliştirecek projelerle Kepez’in değerini artırmak zorundayız” şeklinde konuştu.

‘Antalya’nın geleceği Kepez’dir’

7 başlıkta topladığı projelerine ilişkin detaylar veren Kocagöz, “Birinci hedefimiz Kepez’i zengin bir şehir yapmaktır. Sırasıyla hedefimiz Kepez’i dayanışmanın ve huzurun şehri, daha güzel, daha yeşil ve çevreci bir şehir, yerel demokrasi örneği bir şehir, eğitim ve bilim şehri, spor şehri yapmaktır. Yedinci ve en önemli hedeflerimizden birisi de Kepez’i bir sanat ve kültür şehri yapmaktır. Bunlar çağdaş bir kentin gerekleridir. Bu 7 başlık Kepez’e yakışan başlıklardır. Bunlar başlık sadece proje değil vizyondur. Hedefim 5 yıl sonra Kepez deyince akla çok daha güzel şeylerin gelmesidir. Kepez markasını yeniden oluşturmaktan söz ediyorum. Antalya’nın geleceği Kepez’dir. Ve bunu başarmayı hedefliyorum. Benim seçim servetim sizlersiniz. 31 Mart’a kadar sizleri yanımda görmek istiyorum ve bunu diliyorum” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER