© Adalya Medya 2021

Secen Gross Market açıldı

Perakende sektörüne ‘Toptan fiyat, perakende mutluluk’ sloganı ile damga vurmaya hazırlanan SECEN GROSS MARKET, Kepez’de hizmete açıldı. 50 bini aşkın ürün çeşidini bünyesinde barındıran markete vatandaş adeta hücum etti.

Antalya’da perakende sektörünün yeni markası SECEN GROSS MARKET, Kepez İlçesi Emek Mahallesi’nde hizmete açıldı. 5.000 metrekarelik alanda kurulu SECEN GROSS MARKET, geniş ürün yelpazesi ve üstün hizmet anlayışıyla bölgenin lider toptan satış noktalarından biri olmaya hazırlanıyor.

‘Toptan fiyat, perakende mutluluk’ mottosuyla 50 bini aşkın ürün çeşidiyle perakendecilerden işletmelere kadar her ihtiyaca uygun çözümler sunan SECEN GROSS MARKET, kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla müşterileriyle buluşturacak.

SECEN GROSS MARKET’in açılış töreninde Kepez Belediye Başkanı vekili Selçuk Koçnebioğulları, Antalya Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Boğaçhan Göksu, MÜSİAD Şube Başkanı Ali Akçay, Saadet Partisi GİK üyesi Galip Akın, Saadet Partisi GİK üyesi Hasan Güldal, Saadet Partisi İl Başkan Yardımcıları Aydın Çevik ve Selman Güler de yer aldı. Antalya Müftüsü’nün okuduğu duanın ardından kurdela kesimi gerçekleştirildi. Ucuzluğu duyan vatandaşlar markete adeta hücum etti.

Antalya’da, ‘Ne alırsan 1 Lira’ diyerek kurduğu Tahtakale’yi zincir mağazalar haline getiren Sedat Cengiz, 1 Ocak 2023’te hayatını kaybetmişti. Güllük’te küçük bir anahtarcı tezgahı ile başlayan ticari serüveni mağazalar zinciri kurması ile devam etti ve Usame Fatih Cengiz babasının bu mirasına sahip çıkmanın yanında çıtayı daha da yukarı çekmeyi başardı.

Bugün Sedat ve Cengiz isimlerini simgeleyen SECEN markası da tıpkı TAHTAKALESPOT gibi perakende sektöründe iddialı hale geldi. Öte yandan gelenek SECEN GROSS MARKET konseptinde de bozulmadı ve Sedat Cengiz’in ‘Anahtar reyonu ve tezgahı’ SECEN GROSS MARKET’in hemen giriş bölümünde yerini aldı.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER