© Adalya Medya 2021

Sanayici-Gazeteci işbirliği protokolü imzalandı

Antalya Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni yönetimi kolları erken sıvadı ve ilk projeye imza attı. ‘Her ay bir projemiz var’ diyen Başkan İdris Taş, Antalya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu ile yapılan anlaşma doğrultusunda sanayici ve cemiyet üyelerinin yararlanacağı eğitim ve sportif çalışmaların yanısıra kültür ve sanat etkinliklerinin de işbirliği içinde düzenlenmesi kararı alındığını duyurdu.

Antalya Gazeteciler Cemiyeti ile Antalya Organize Sanayi arasında eğitim ve sportif iş birliği protokolü imzalandı. AGC'nin Kaleiçi'ndeki idari merkezinde gerçekleştirilen törende, protokol AGC Başkanı İdris Taş ve AOSB Başkanı Ali Bahar tarafından imzalandı. Taş, yaptığı açıklamada, "Her ay bir proje" sözünün ilkini hayata geçirdiklerini söyledi. Antalya ekonomisinin lokomotifi durumundaki Antalya OSB Müdürlüğü ile üyeler ve bölge sanayicisinin yararlanacağı eğitim ve sportif iş birliği protokolünün hayırlı olmasını dileyen Taş, "Antalya'ya değer katan iki kurum olarak kentin marka değeri için omuz omuza vereceğiz. Antalya OSB, Antalya ekonomisine katkı sağladığı gibi Ar-Ge çalışmalarıyla da yeni ufuklar açıyor. Proje ile eğitim ve sportif çalışmaların yanı sıra kültür ve sanat etkinliklerini de iş birliği içerisinde düzenleyeceğiz" dedi. Taş, AGC'ye katkıları dolayısıyla Bahar'a teşekkür etti.

AGC’nin peyzaj çalışmaları da OSB’de

Antalya OSB Başkanı Ali Bahar ise AGC'nin kente değer katan önemli bir kurum olduğunu dile getirdi. Antalya'da özgür bir basının olmasının STK'ların da çalışmalarında başarılı olmasını sağladığına dikkati çeken Bahar, "Bu protokol şehre katma değer katacaktır. Bu şehir için, özgür basın için, STK'lar için çalışacağız ve neticelerini alacağız. AGC'ye maddi ve manevi her türlü desteği vereceğiz. Tüm tesislerimizden AGC üyeleri faydalanabilecek" ifade etti. Bahar, ayrıca AGC'nin hizmet binasının peyzaj çalışmalarını da üstleneceklerini kaydetti.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER