© Adalya Medya 2021

Saklıkent'te kar engeli yok

Saklıkent civarında mermer ocakları bulunan İmsa Mermer'e ait ağır hizmete uygun kepçeler, kayak merkezindeki yolları açarak bölge turizmine katkıda bulundu.

Antalya'nın kış turizmindeki en önemli merkezi konumundaki Saklıkent Kayak Merkezi, son yılların en yoğun yağışını aldı. Saklıkent'in yerleşim yerlerinde ulaşımı imkânsız hâle getiren yoğun kar yağışı neticesinde kar seviyesinin yer yer insan boyunu geçtiği gözlendi. Saklıkent civarında mermer ocakları bulunan İmsa Mermer'e ait ağır hizmete uygun kepçeler, kayak merkezindeki yolları açarak bölge turizmine katkıda bulundu.

Kepçe Operatörü Serdar Başhan, "İmsa Mermer olarak bu bölgede ocaklarımız var. Antalya'nın en önemli kış turizm merkezi olan Saklıkent'teyiz. Bölgemizde bize ne zaman ihtiyaç olsa İmsa Mermer olarak orada olmaya çalışıyoruz. Yaklaşık beş gündür Saklıkent'te yoğun kar yağışı sebebi ile kapanan yolları açıyoruz." dedi.

Doğa ve çevre alanında pek çok sosyal projeleri olan imsa Mermer yetkililerinden Maden Mühendisi Mehmet Fatih Tekin "Firma olarak yaşadığımız coğrafyayı ve şehrimizi ilgilendiren  her konuda sosyal bir işletme olma sorumluluğu ile hareket ediyoruz. Önümüzdeki dönemde hayvan hakları, çevre ve doğa bilinci, kadınlar ve çocuklar için pek çok proje hazırladık. Bunları sırası ile hayata geçireceğiz." diyerek sosyal sorumluluğa verdikleri önemi dile getirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER