© Adalya Medya 2021

‘Radikal değişiklik yok’

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, başarısız sonuçlardan ötürü bir istifanın söz konusu olmadığını ima ederken, Galatasaray derbisinde olası kötü sonuçta da radikal bir değişikliğe gitmeyeceklerini söyledi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, takımın aldığı kötü sonuçların ardından istifa beklentilerine yanıt verdi. Yönetim istifa çağrılarını saygıyla karşıladığını söyleyen Koç, “Bizim, sadece bu sezon değil, geldiğimizden beri hangi şartlarda bu kutsal görevi yerine getirmeye çalıştığımızı tarih yazacaktır” diye konuştu. Teknik Direktör Vitor Pereira ile ilgili eleştirilere de yanıt veren Koç, Pereira’nın buraya para için gelmediğini, hikayeyi tamamlamak için Fenerbahçe’ye döndüğünü söyledi.

Ali Koç’un yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı: Rakipler 1 sorgulanıyorsa, Fenerbahçe'de 10 sorgulanırsın. Vitor Pereira ilk anons edildiği günden beri hedef tahtasına kondu. Başka birini bulamadınız mı, edemediniz mi falan. Fenerbahçe kötü gittiği zaman coşkusu daha çok artan, hem camia içi hem camia dışı, durumlar. Vitor Pereira hem yabancı olduğu için, yabancılara tahammülünüz yok, çok bildiğiniz biri x bir Türk hoca sabredin der, yabancılara 2-3 haftada gönderin der. Hem yabancı hem Fenerbahçe hocası olduğu için Vitor Pereira'ya kredi, esneklik az. 1-0 mağlup başladı. Pereira buraya para için gelmedi. Son 3 senede Çin'de kazandığınız paralara bakın, telaffuz etmek istemiyorum, akıl edemezsiniz. Adam buraya bir hikayeyi bitirmeye geldi. Biz de kendisini Türkiye'ye aşinası olması, bizden sonraki performansı, altyapı tecrübesi, gençlere önem vermesi, kimyanın uyuşması vs. buraya getirdik. Doğru yaptığımızı düşünüyorum hala..

‘ŞU AN B PLANIMIZ YOK’

Tazminatını veremiyorlar falan diyorlar. Aslında yıpratılmak istenen benim. Hoca borsası falan. Benim fıtratımda yok. Hoca ararsam haberin olur dedim. Arkadan iş çevirecek biri değilim. Hocaya destek vereceğiz, öneri vereceğiz. Öbür taraftan hoca arayacağız. Bu bizim işimiz, tarzımız değil. Tabii B Planı olmalıdır. Ancak, bizim şu an B planımız yok. Galatasaray maçından sonra da değişmeyecek bu düşüncem. Biz Galatasaray'ı orada yeneceğiz. Olası kötü sonuçta radikal değişiklik yapmayacağız.,

‘HOCANIN TAZMİNATI YOK’

Baktılar hoca gitmiyor. Sonra Galatasaray maçı sonucuna göre gidecek dediler. O da olmayınca, şimdi de tazminat konusu geldi. Bu dezenfarmasyon tamamen. Hocanın tazminatı yok. Tazminat pazarlığı yapacak maddi durum da yok. Hocanın da ne kadar samimi olduğunu, başarı için fedakarlıkları da biliyorum. 5 sene çalışmasa arkasına dönüp bakmaz. 10 yıllık birikim sağlamış.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER