© Adalya Medya 2021

Pazarcılar 'değişim' dedi

Antalya Semt Pazarcılar Odası Başkanlık yarışında Metin Bucak, rakibi Zeki Doğan’ın aldığı 1333 oya karşılık 1595 oy alarak odanın yeni başkanı seçildi.

Antalya Semt Pazarcılar Odası Genel Kurulu Turgut Özal Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi. 3640 üyenin oy kullandığı seçimde Metin Bucak aldığı 1595 oy ile Oda Başkanı oldu. Rakibi mevcut Başkan İsmail Öz’ün desteklediği Başkan Vekili Zeki Doğan ise 1333 oyda kalırken 46 oy da geçersiz sayıldı.

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından seçim salonu dışarısında beklenen Bucak taraftarları ortalığı Bayram yerine çevirdi. Davullu zurnalı kutlamalar eşliğinde, taraftarlarının yanına gelen Yeni Başkan Metin Bucak teşekkür etti. Taraftarları Bucak’ı omuzlara alarak sloganlar attı.

Antalya Semt Pazarcılar Odası Başkanı Metin Bucak kendi sosyal medya hesabı üzerinden de teşekkür mesajı yayınladı. Bucak, mesajında birlik beraberlik vurgusu yaptı.

 

İşte Metin Bucak’ın zafer konuşması :

Sevgili kardeşlerim, değerli yol arkadaşlarım...

Tüm pazarcı esnafımızı, dostlarımı, kardeşlerimi ve büyüklerimi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum.

Kime oy vermiş olursa olsun tüm pazarcı esnafımıza yürekten teşekkür ediyorum. Seçim sonuçları güzel şehrimize ve pazarcı esnafımıza hayırlı uğurlu olsun.

Bu sonuçlar adalete, huzura ve istikrara katkı sağlasın.

Pazarcı esnafımızı, bizimle yürüdükleri bu yolda gösterdikleri azim ve cesaretten dolayı kutluyorum. Esnafımıza, bize olan güvenlerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.

Bugünden itibaren hayatımızda yepyeni ve tertemiz bir sayfa açılmıştır.

Biz, başladığımız hiçbir işi bugüne kadar yarım bırakmadık, bugünden sonra da öyle yapacağız ve verdiğimiz bütün sözleri inşallah yerine getireceğiz.

Bu zafer; kardeşlik, dayanışma, paylaşma, birlik ve beraberlik üzerine tesis edilecek.

Ben ve yönetimim, pazarcı esnafımız için, adalet için, hak için, kardeşlik için artık buradayız!

Allah yar ve yardımcımız olsun. Yolumuz, bahtımız açık olsun.

Kaynak:mektupgazetesi.com

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER