© Adalya Medya 2021

‘Operasyon çekmeye çalıştılar’

İyi Parti Antalya Milletvekili Uğur Poyraz’ın Gücümüz Anadolu Platformu’nu ziyareti esnasında yaşanan tartışmaya değinen Platform Başkanı Mustafa Duran, platformun üyesi bile olmayan kişinin geçmişte İYİ Parti Konyaaltı İlçe Başkanlığı seçimi sürecinde yaşamış olduğu sorunlar nedeniyle konunun muhatabı bile olmayan milletvekiline tepki gösterdiğini söyledi. Duran, “Birtakım çevreler, Gücümüz Anadolu Platformu’na operasyon çekmeye çalışmış; ama başaramamıştır” dedi.

İYİ Parti Antalya Milletvekili Uğur Poyraz, Gücümüz Anadolu Platformu’nu ziyaret etti. Ziyaretin sonunda Poyraz’ın Danışmanı olduğu belirtilen kişi ile bir partili arasında gerginlik yaşandı. İYİ Parti Antalya Milletvekili Uğur Poyraz, beraberinde İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan ile birlikte Gücümüz Anadolu Platformu’na ziyaret gerçekleştirdi.

Platform üyelerinin yanı sıra İYİ Parti Antalya milletvekili adaylarından İlhami Okudan ve Aksu Belediye Meclis Üyesi Nevzat Akcan da ziyarette yer aldı. Gücümüz Anadolu Platformu (GAP) Başkanı Mustafa Duran tarafından karşılanan Milletvekili Poyraz, Antalya’daki seçim çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

Ziyaret sırasında bir partili ilçe kongrelerine Genel Merkez’den gönderilen isimler tarafından müdahale edildiğini ileri sürerek, Genel Merkez yöneticilerini eleştirdi ve hesap sorulmasını istedi. Ziyaret sonunda ise, Poyraz’ın danışmanı olduğu belirtilen kişi ile partili arasında gerginlik yaşandı.

Yaşanan olayın bir yerel gazetede kavga olarak yansıtılmasının kendisini derinden üzdüğünü belirten Gücümüz Anadolu Platformu Başkanı Mustafa Duran, “21 Eylül 2023 tarihinde İYİ Parti Antalya Milletvekili Sayın Uğur Poyraz ve İYİ Parti Antalya İl Başkanı Sayın Vahdet Afşin Karacan, platformumuzu ziyaret etti. Aile havasında geçen görüşme ve samimi sohbet sonrasında Sayın Poyraz’ı uğurlamaya hazırlanırken platformumuzun üyesi olmayan bir şahıs yüksek bir sesle içeri girerek, geçmişte Konyaaltı İlçe Başkanlığı seçimi sürecinde yaşamış olduğu sorunlar nedeniyle o dönem konunun muhatabı bile olmayan Uğur Poyraz’a tepki gösterdi. Bunun üzerine Uğur Poyraz, kendisini yatıştırarak süreci anlattı. Aynı şahıs, bina dışına çıktıktan sonra platformumuz üyesi bir arkadaşımızla tartışmaya devam etti. Bunun üzerine Vekil Danışmanı, üslubuna dikkat etmesi gerektiğini belirterek uzaklaşmasını talep etti.

Duran sözlerini şöyle noktaladı: “Bütün mesele bu şekilde gerçekleşmişken, olayın gazete manşetlerine “kavga” olarak yansıtılması bizleri derinden üzmüştür. Birtakım çevreler, Gücümüz Anadolu Platformu’na operasyon çekmeye çalışmış; ama başaramamıştır. Asıl dikkatlerimizin; açıkça işgal edilmekte olan ülkemiz sınırlarında, yabancı dilde tabelalarda, demografik yapımızın bozulmasında, işsizlik ve ekonomik buhranda olması gerekirken bu tarz dedikodularla uğraşılması yersiz ve gereksizdir”

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER