© Adalya Medya 2021

NATO’dan çıkalım ısrarı

Vatan Partisi'nin Türkiye genelinde başlattığı NATO’dan Çıkalım Kampanyası Alanya'da Atatürk anıtı önüne koyulan stand ile sürdürüldü.

Atatürk Caddesi, Mola Kavşağı, Cumhuriyet Meydanı karşısında devam eden imza masasına bir destekte sinema ve dizi oyuncusu Ufuk Karaali’den geldi. İmza masasına gelen Karaali çalışmalara katılarak bildiri dağıttı ve anonslar yaparak çalışmalara destek verdi.

NATO'nun sadece dış politika sorunu olmadığını belirten Sinema ve dizi oyuncusu Ufuk Karaali, “NATO, ekmeğimizle de ilgili bir sorun. NATO’dan çıkarsak enerji ve gıda fiyatları düşer. Çünkü Türkiye enerjisini NATO'nun tehdit ettiği komşularından sağlıyor. NATO’dan çıkmak bağımsız, üreten Türkiye’nin birinci şartıdır. NATO’dan çıkarsak domates, patlıcan, biber fiyatları düşer. Çünkü NATO’nun mazotu yok, NATO’nun elektrik enerjisi yok, NATO’nun doğal gazı yok. İşte görüyorsunuz kış geliyor ve tüm Avrupa gazeteleri, Batı'nın ekonomi uzmanları ‘Bu kış Avrupa’da çok soğuk geçecek.' diyorlar.  NATO’dan çıkarsak enerji fiyatları düşer. Çünkü NATO’nun tehdit ettiği dostlarımızdan Rusya’dan, İran’dan, Azerbaycan’dan, Katar’dan ucuz enerji buluruz. Hatta Suudi Arabistan’dan... Göreceksiniz Suudi Arabistan da NATO’ya ve Amerikan emperyalizmine kafa tutmaya başlayacak, hatta başladı. Türkiye’nin ucuz enerji bulması NATO’dan çıkması ile mümkün” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER