© Adalya Medya 2021

Mustafa Cengiz hayatını kaybetti

Galatasaray Spor Kulübü eski Başkanı Mustafa Cengiz 2 Eylül 2021 tarihinden bu yana yoğun bakımda sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybetti.

Galatasaray Spor Kulübü'nün 37. başkanı Mustafa Cengiz hayatını kaybetti. Gelişmeyi Başkan Mustafa Cengiz'in yönetim kurulunda da bulunan Mahmut Recevik sosyal medya hesabından duyurdu.

Mustafa Cengiz, başkanlığının son 1 yıllık bölümünde ciddi sağlık sorunlarıyla mücadele etmişti. 2020 yılının ilk aylarında rahatsızlığı ortaya çıkan Mustafa Cengiz, beyninden ve midesinden bir dizi operasyon geçirmişti. Cengiz, bu süreçte uzun süre tedavi görmüştü. Cengiz bugün 71 yaşında vefat etti.

BİRÇOK KEZ AMELİYAT OLDU

Geçtiğimiz yılın Mayıs ayında 10 saat süren bir beyin ameliyatı olan Mustafa Cengiz, aynı ay içinde ise mide kanaması geçirdi ve ikinci kez ameliyat masasına yattı. Cengiz 10 Ağustos 2021'de basın toplantısına katılacaktı ancak toplantı iptal edildi, hastaneye kaldırıldı. Yapılan tetkiklerde Cengiz'in beyninde tümör tespit edildi. 2 Eylül 2021'e gelindiğinde Cengiz yoğun bakıma alındı.

TFF'DEN VE KULÜPLERDEN BAŞSAĞLIĞI

Türkiye Futbol Federasyonu: Galatasaray Kulübü eski Başkanı Mustafa Cengiz'in vefat ettiğini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Mustafa Cengiz'e Allah'tan rahmet; ailesi, yakınları, Galatasaray Spor Kulübü ve spor camiasına başsağlığı dileriz.

Trabzonspor: Galatasaray Spor Kulübü’nün Eski Başkanı Sayın Mustafa Cengiz’in vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Mustafa Cengiz’e Allah’tan rahmet; ailesi, yakınları, sevenleri ve Galatasaray camiasına başsağlığı dileriz. Ruhu şad, mekanı cennet olsun.

Fenerbahçe: Galatasaray Spor Kulübü’nün eski başkanı Mustafa Cengiz’in hayatını kaybettiğini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet; Cengiz ailesine, Galatasaray camiasına ve Türk futboluna başsağlığı dileriz. Mekanı cennet olsun. Fenerbahçe Spor Kulübü

Beşiktaş: Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından Mustafa Cengiz’in vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Mustafa Cengiz’e Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Galatasaray Spor Kulübü camiasına başsağlığı dileriz.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER