© Adalya Medya 2021

Muratpaşa’nın sponsoru Medical Park

Muratpaşa Belediyesi Sigortashop Spor Kulübü ile Medical Park Antalya Hastane Kompleksi arasında sağlık sponsorluğu anlaşması imzalandı.

Muratpaşa Belediyesi Sigortashop Spor Kulübü Voleybol Takımı ile Medical Park Antalya Hastane Kompleksi arasında sağlık sponsorluğu anlaşması için Muratpaşa ilçesi Erdal İnönü Parkı'nda imza töreni gerçekleştirildi.

Muratpaşa Belediyesi Sigortashop Spor Kulübü Voleybol Takımı ile Medical Park Antalya Hastane Kompleksi arasında sağlık sponsorluğu anlaşması için Muratpaşa ilçesi Erdal İnönü Parkı'nda imza töreni gerçekleştirildi. Medical Park Antalya Hastane Kompleksi Bölge Koordinatörü Sebahattin Tanas, Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop Başkanı Aydın Kaya imza töreninde yer aldı.

Törende konuşan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, bu yıl voleybol takımının Sultanlar Ligi'nde mücadele edeceğini, bundan dolayı büyük mutluluk duyduklarını ve ligin dişli ekipleri arasında yer almak istediklerini söyledi. Böyle bir süreçte sponsorluk anlaşması yaptıkları Medical Park grubuna teşekkür ettiklerini belirten Uysal, "Sürekli sporu destekleyen davranışları bizleri her zaman cesaretlendirmiştir. Şuana kadar onları hep yanımızda hissettik. Sürekli destekçimiz oldular. Hepimize hayırlı olsun" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER