© Adalya Medya 2021

Mühendis odalarından Korkuteli gezisi

Antalya’da görev yapan basın mensupları ile TMMOB’ye bağlı Meslek odalarının temsilcileri Korkuteli’ne düzenlenen gezide biraraya geldi.

Antalya basını, TMMOB’a bağlı Mühendis odaları başkanları ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Korkuteli’nin güzide noktalarını gezdi. Jeoloji Mühendisleri Odası Şube Başkanı Bayram Ali Çeltik, İnşaat Mühendisleri Odası Şube Başkanı M.Soner Akdoğan, Elektrik Mühendisleri Odası Şube Başkanı Şaban Tat, Çevre Mühendisleri Odası Şube Başkanı Derya Ünver, Şehir Plancıları Odası Şube Başkanı Funda Yörük, Makine Mühendisleri Odası Şube Başkanı İbrahim Atmaca, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Şube Başkanı Okan Hançer, Peyzaj mimarları odası Başkanı Gülsüm Kıldan, Kimya Mühendisleri Odası Şube Başkanı Mehmet Sacit Tayfun ve şube yönetim kurulu üyeleri Korkuteli gezisinde yer aldı.

İMECİK KÖYÜ’NE ZİYARET

İlk olarak Korkuteli’nin imecik köyünü ziyaret eden kafile burada köy kahvaltısı yaptı. Daha sonra Korkuteli Seyir terasına gidildi.

Seyir terasında go-kart, paintball gibi aktiviteler katılan basın mensupları ve oda temsilcileri Korkuteli manzarası eşliğinde Korkuteli’nin meşhur yanıksı dondurmasını tattıktan sonra At çiftliğinde atlarla gezinti yapma şansı yakaladı.

Gezi programının son bölümünde Korkuteli’nin Sülekler mahallesinde  Korkuteli Güreş ağası Hamdi Sarıca’nın misafiri oldu. Burada oyun havaları eşliğinde keyifli anlar yaşandı.

Gezi ile ilgili düşüncelerini paylaşan Jeoloji Mühendisleri Odası Şube Başkanı Bayram Ali Çeltik, böyle güzel bir organizasyonda birarada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ve devamının gelmesini ümit ettiklerini söyledi.

SÜLEKLER’DE EĞLENCELİ ANLAR

Çeltik, “Antalya’nın sorunlarını kamuoyuna duyurmak için kutsal bir göreve imza atan, gecesini gündüzüne katan basın mensupları ile meslek odamızın temsilcilerini aynı ortamda görmek büyük keyifti” diye konuştu.

Korkuteli Güreş ağası Hamdi Sarıca ise Antalya basınını Antalya’nın güzide ilçesi Korkuteli’nde ağırlamaktan onur duyduğunu, iş stresinden onları uzaklaştırmak adına doğa ile içiçe sımsıcak bir ortamda eğlenmelerini sağladıysak ne mutlu bizlere. Katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER