© Adalya Medya 2021

MHP'nin adayları tanıtıldı

MHP’nin 28.Yasama dönemi Antalya Milletvekili adayları Erdem Beyazıt Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle tanıtıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Başkanlığının 28.Yasama dönemi Milletvekili adaylarının tanıtımını Kepez Erdem Beyazıt Kültür Merkezi’nde görkemli bir törenle gerçekleştirdi. Tanıtım lansmanına AK Parti İl Başkanı Ali Çetin, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Murat Barış, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Atınç Korkmaz Cumhur İttifakı’nı temsilen katıldı.

Yolumuz uzun, yükümüz ağır diyen MHP İl Başkanı Onur Temel, yaklaşan seçimleri göstererek mevcut Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı yapabilmek için canla başla çalışacaklarını bildirdi. 14 Mayıs seçimlere kadar kapısını çalmadığımız ev, elini sıkmadığımız vatandaşımız kalmamalıdır diyen Başkan Temel, “Üç hilalli bayrağımız Antalya’nın her yerinde görünür olmalıdır. Bu seçimler, Türkiye için tarihi bir dönemeçtir. Bu seçimler, milletimiz ve devletimiz açısından bir beka meselesidir. Türkiye’nin bölünmez bütünlüğünün teminatı Milliyetçi Hareket Partisidir” diye konuştu.

“BU SEÇİM BİR BEKA MESELESİ”

Yaklaşan genel seçimlerin Türk milleti ve devleti açısında beka meselesi olduğunu vurgulayan Başkan Temel, mevcut Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklerken milletvekili seçimlerinde Antalya’da MHP’nin oyunu artırmak için ellerinden gelen gayretin fazlasını göstereceklerini aktardı. Başkan Onur Temel, “Değerli yol arkadaşlarım, ülküdaşlarım seçimlere kadar bizi oldukça zorlu bir süreç bekliyor. Teşkilatımızın her mensubu seçim sürecinin bir parçası olmak zorundadır. Seçimlere kadar kapısını çalmadığımız ev, elini sıkmadığımız vatandaşımız kalmamalıdır. Üç hilalli bayrağımız Antalya’nın her yerinde görünür olmalıdır. Bu seçimler, Türkiye için tarihi bir dönemeçtir. Bu seçimler, milletimiz ve devletimiz açısından bir beka meselesidir. Türkiye’nin bölünmez bütünlüğünün teminatı Milliyetçi Hareket Partisidir. Zillet İttifakı karşısında terörle mücadelenin, ekonomik bağımsızlığın ve ülkenin bütünlüğünün adresi Cumhur İttifakıdır. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklerken milletvekili seçimlerinde Antalya’da Partimizin oyunu artırmak için elimizden gelen gayreti değil, bunun daha da fazlasını göstereceğiz. 14 Mayıs’ta istiklalimize, istikbalimize, davamıza sahip çıkacağız. Türkiye’nin geleceği üzerinden kirli pazarlıklar yapanlara, bölücülere, hainlere gereken cevabı vereceğiz. Yolumuz uzun, yükümüz ağır. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sağ olun, var olun, Allah’a emanet olun! Devlet ve Milletiyle Her Şey Türkiye İçin! Ne Mutlu Türk’üm Diyene!” diyerek açıklamasına son verdi.

“KUKLACILARIN SEBEBİYLE BİR ARAYA GELMİŞ BİR YAPIDIR”

Millet İttifakı’nı oluşturan altılı masanın Cumhur İttifakı’nın başarısız olması için şeytanla dahi iş birliği yaptığını vurgulayan MHP milletvekili Abdurrahman Başkan, altılı masanın birbiriyle uyuşmayan partilerden oluştuğunu ifade ederek şunları söyledi; “Son yıllarda devamlı ağırlaşan, devamlı devleşen, vahim bir operasyon sürecinde ülkemizin milli birlik ve dayanışma ruhunun zedelenmesi hedef alınmıştır. İlk etapta yine Cumhurbaşkanımızın ve genel başkanımızın Türkiye’deki yaptıklarının mutlaka arkasında durmamız gerektiğini hepimiz çok fazla idrak ederken, altılı yedili masada mutlaka bu cumhur İttifakı’nın Türkiye’de başarısız olması için dünyanın her yerinde şeytanla dahi iş birliği yaptıklarına biz burada da şahit oluyoruz. Ya bölgesinde söz sahibi, güçlü bir Türkiye ya da ABD ve Avrupa’nın boyunduruğu altına girecek yedi benzemezin kaderine bırakılacak bir Türkiye bu seçimde oynanacaktır. Bu yedisi var ya hiç birisinin ne ruhu ne gönlü ne de yüreği birbiriyle uyuşmayan sadece kuklacılarının sebebiyle bir araya gelmiş bir yapıdır. İçindeki aynı seçmenlerin 7 tane partinin de seçmeninin aynı şekilde bunlara oy vereceğine de bunca yıllık siyasi deneyimimle inanmadığımı da buradan ifade etmek istiyorum”

 

İŞTE MHP’NİN ANTALYA ADAYLARI

 

1. Abdurrahman Başkan Ziraat Mühendisi

2. Hilmi Durgun Ziraat Mühendisi,

3. Mustafa Aksoy Hukukçu

4.Yusuf Kelleli Emekli Kurmay Albay

5. Ferhat Sarıbek Doktor

6. İlknur Fidan Turizmci

7. Oğuzhan Çelik Akademisyen

8. Yavuz Çağlar Avukat

9. Serkan Öztürk Avukat

10.Ali Çetin Ziraat Mühendisi

11. Hayati Peker Kamu Görevlisi

12. Esmaye Özörmenoğlu Doktor

13. İdris Özcan Mali Müşavir

14. Ahmet Ali Coşkun İş İnsanı

15. Mehmet Ali Yalçın Mali Müşavi

16. Mustafa Doruatlı Avukat

17. Kutluhan Tozoğlu İş İnsanı

Haber: Ayşem SİCİM

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER