© Adalya Medya 2021

Kuyumcular'da ‘Kayaer’ dönemi

Antalya Kuyumcular Odası’nın Genel Kurulu’na tek aday olarak giren Halil Kayaer, odanın yeni başkanı oldu.

Antalya Kuyumcular Odası’nın Genel Kurulu, Kışlahan Otel’de üyelerin katılımı ile gerçekleştirildi. AESOB Başkanı Adlıhan Dere’nin divan başkanlığını yaptığı genel kurulda tek liste yer aldı. Mevcut başkan Ali Çelik, sağlık sorunları nedeniyle yeniden aday olmazken, Çelik’in yönetim kurulunda yer alan isimler arasında yer alan Halil Kayaer bayrağı teslim aldı.

Birlik ve beraberlik vurgusu

Bundan önceki 4 yılda Ali Çelik’in yanında görev aldığını hatırlatan Kayaer, “Bundan sonraki süreçte de Ali Başkanımızın bıraktığı yerden yeni yönetim olarak 4 yıl görevimizi yapmaya çalışacağız. Yapmak istediğimiz ilk iş Antalya’da ki Kuyumcuları birlik ve beraberlik içerisinde bir araya getirip verimli çalışma düşüncemiz var. Birlik ve beraberliğin olmadığı bir yerde problemler artar. Birlik ve beraberlik içerisinde sorunları çözmek için uğraşacağız. Elimizden ne geliyorsa hizmet edeceğiz.  İnşallah hayırlı uğurlu olur herkese saygılar diliyorum” diye konuştu.

Genel Kurulda kısa bir konuşma gerçekleştiren Eski Başkan Ali Çelik, seçimlerin hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, “2018 de göreve geldik elimizden geldiğince hizmet etmeye çalıştık. Vicdanen rahatız. Bu koltuklar gelip geçici sağlık sorunlarım olduğu için devam edemeyeceğimi söyledim. İçin rahat. Birlikte yol yürüdüğümüz arkadaşımızın görevi layıkıyla yerine getireceğine eminim. Göreve gelirken hedeflerim vardı. Kısaca söylemek istiyorum kurları ekrandan ücretsiz olarak sunacağız demiştik. İnternet üzerinden esnafımıza ücretsiz fiyatları vermeye başladık. Esnafımıza eğitim programları gerçekleştirdik. Ayar denetimlerini düzenli olarak yapmaya çalıştık şeffaf bir şekilde esnafımızla paylaştık. Odamızın arsası vardı Konyaaltı ilçesinden biraz çalışma yaptık. Büyükşehir ve Konyaaltı meclisinden geçirdik. İnşaat alanını arttırdık ama fazla da bir şey yapamadık. Ben hepinize çok teşekkür ediyorum hakkınızı helal edin benden yana helal olsun diyerek” konuşmasını tamamladı.

AESOB Başkanı Dere ise, oda ile uyumlu bir şekilde çalışma yaptıklarını ifade ederek, “ Bundan sonraki hayatınızda sizlere teşekkür ediyoruz.Ali Başkanımıza bundan sonraki hayatında başarılar diliyoruz. Kendisine her zaman kapılarımız açık. Yeni Başkan olarak seçilen Halil Karaer kardeşimize hayırlı uğurlu olsun diyoruz. AESOB olarak elimizden gelen türlü destek ve katkıyı vereceğiz” dedi. 

Genel Kurulda Yönetim Kurulu Asil Üyeler: Alper Kayan, Engin Köprücü, İsmail Göksu, Orhan Çoban, Mehmet Özçelik, Fatih Bulut isimlerinden oluştu. Yönetim Kurulu Yedek Üyeler: Fuat Otuzaltı, Ali Akşanlı, Yücel Vuraler, Kahraman Aksu, Meryem Korkmaz, Leyla Kırmızı, Ömer Turpçu isimlerinden oluşurken,  Denetim Kurulu Asil Üyeler: Uğur Kemal Yiğit, Tuncay Koltuk, Ömürden Saraç isimleri oldu.  Denetim Kurulu Yedek Üyeler ise, Mehmet Patlar, Yusuf Ziya Sofuoğlu, Mehmet Ataman oldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER