© Adalya Medya 2021

Kupaya veda ettik

Fraport TAV Antalyaspor, Kayserispor’a uzatma dakikalarında yediği 2 golle mağlup olarak Ziraat Türkiye Kupası’na veda etti. Kayserispor’a turu getiren golleri Cardoso ve Ethem Balcı kaydetti.

NORMAL SÜREDE EŞİTLİK

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu müsabakasında Antalyaspor, Corendonpark Stadyumu’nun zemininin bakıma alınması nedeniyle Akdeniz Üniversitesi Stadyumu’nda Kayserispor’u konuk etti. Ligde son 5 maçtır galip gelemeyen ev sahibi Antalyaspor, zorlu 90 dakikaya tur hedefiyle çıktı. Genç ve forma şansı bulamayan oyunculardan oluşan bir kadroyla sahaya çıkan kırmızı beyazlı ekip, ilk yarıda istenileni yapamayınca soyunma odasına 0-0’lık eşitlikle gitti. Maçın ikinci yarısına iki takım da aynı kadrolarla çıktı. Sonrasında konuk ekip Kayserispor üst üste 4 oyuncu değişikliğine giderken, Antalyaspor ise 88’inci dakikaya kadar sadece Sinan Gümüş-Luiz Adriano değişikliği yaptı.

İKİ UZATMADA BİRER GOL

Akrep’te Nuri Şahin, 88’inci dakikada ise Floranus, Saner ve Mehmedi’yi oyundan aldı, yerlerine ise Bünyamin Balcı, Mustafa Erdilman ve Ndao’yu oyuna sürdü. Buna rağmen iki takımın gol çabası sonuç vermeyince karşılaşma uzatmaya gitti. Uzatmalarda oyunun kontrolü Kayserispor’a geçti. İlk uzatma devresinin son saniyelerde oyunda sessizlik bozuldu. Oyuna sonradan giren Cardoso, şık bir kafa vuruşuyla konuk ekibi öne geçirdi. Karşılaşmada son sözü 120’nci dakikada oyuna sonradan giren Ethem Balcı söyledi ve Kayserispor’un sahadan 2-0 galip ayrılmasını sağladı.

 STAD: Akdeniz Üniversitesi

HAKEMLER: Cihan Aydın, Ömer Tevfik Özkoç, Cemil Tunç

ANTALYASPOR: Ataberk, Floranus (Dk. 88 Bünyamin Balcı), Amar, Soner (Dk. 88 Mustafa Erdilman) Güray Vural, Mehmedi (Dk. 88 Ndao), Ufuk Akyol (Dk. 106 Emirhan), Larsson (Dk. 95 Cemali Sertel), Nakajima, Sinan Gümüş (Dk. 71 Luiz Adriano), Veysel Sarı

KAYSERİSPOR: Onur, Ramazan (Dk. 74 Mensah), Ackah (Dk. 60 Cardoso), Hosseni, İlhan Parlak (Dk. 74 Gökhan), Kemen (Dk. 78 Camene), Karimi, Kolovetsios, Bilal, Emrah Başsan (Dk. 118 Ethem Balcı), Arif

SARI KART: Ackah, Cardoso, Arif (Kayserispor)

GOL: Dk. 105 Cardoso, Dk. 120 Ethem Balcı (Kayserispor)

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER