© Adalya Medya 2021

Kumluca’da uyuşturucu operasyonu

Antalya İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Kumluca İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından Kumluca’daki tatil bölgelerine uyuşturucu madde operasyonu yapıldı. 11 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Kumluca C.Başsavcılığı Talimatları doğrultusunda; Antalya İl Jandarma Komutanlığı KOM.Şb.Müd.lüğü ile Kumluca İlçe Jandarma komutanlığı ekiplerince uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalar neticesinde; Kumluca ilçesi Olympos, Çıralı ve Adrasan bölgelerinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı ve kullandığı değerlendirilen (11) şüpheliye yönelik operasyon icra edilerek şüphelilerin ikamet ve iş yerlerinde yapılan aramalarda;farklı cins ve miktarlarda uyuşturucu madde ve uyuşturucu madde kullanma aparatları ele geçirilmiştir.

Olayla ilgili Antalya Sahil Güvenlik Grup Komutanlığından destek alınarak Olympos, Çıralı ve Adrasan bölgesinde bulunan koylarda Narkotik Madde Tespit Köpeği (Asil) ile uyuşturucu madde kullanımına yönelik denetim ve kontrol yapılmıştır. Kumluca Cumhuriyet Başsavcılığınca yakalanan şüpheliler hakkında adli işlemlere başlanılmıştır.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER