© Adalya Medya 2021

Kültür Memur Sen nöbette

Antalya Kudüs Platformunun 2023 Olağan Genel Kurul Toplantısında Filistin ve Kudüs’e destek konusunda ortak irade ile eylem birliğine devam edilmesi yönünde karar alınması sonrası ‘Gazze Nöbet Çadırı’ yeniden kuruldu. Antalya Kudüs Platformu’nun paydaşlarından Antalya Kültür Memur Sen üyeleri de nöbet tutarak Filistinli mazlumlara destek verdi.

Antalya Kültür Memur Sen Başkanı Esat Esmeray, "Bir zulmü engelleyebilirsiniz, en azından herkese duyurun..." düsturu ile Filistin Direnişine destek amacıyla kurduğumuz Gazze Nöbet Çadırımıza vatandaşlarımızı bekliyoruz. Çadırımızda on gün süreyle devam edecek nöbetimize birkaç dakikalığına da olsa dâhil olarak yürek sızımıza ortak olmanızı istiyoruz” dedi.

Başkan Esmeray, “Siyonist İsrail şunu bilmelidir ki Filistin’de işgal ettiği topraklar Filistinlilerindir. Siz nereden gelmiş iseniz geldiğiniz ülkelere geri dönün. Çünkü Filistin toprakları asla size vatan olmayacaktır. Siyonist İsrail ve destekçileri Filistin'de yapılan katliamın sorumlularıdır. Bunu gündemde tutmak ve Filistin halkına destek amacıyla çadırımızı kurduk” diye konuştu.  Kapalı yol havuz başındaki çadır 12 Aralık tarihine kadar kurulu olacak. Destek vermek isteyenler 10:00-20:00 saatleri arasında çadıra gelip bu eyleme destek verebilecek.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER