© Adalya Medya 2021

Konyaaltı’nda Kotan dönemi

"Konyaaltı’nı Konyaaltı halkı ile yöneteceğiz" sloganı ile yola çıkan CHP Antalya Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan, 31 Mart Yerel seçimlerinde 49 bin 879 oy ve %53,64 oranı ile Konyaaltı Belediyesi’nin yeni başkanı oldu.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde, resmi olmayan sonuçlara göre oyların yüzde 53,64’ünü alan Cem Kotan Konyaaltı’nın yeni belediye başkanı oldu. Kotan, “İki buçuk aydır mahalle mahalle, sokak sokak, çarşı pazar gezerek sürdürdüğümüz çalışmaları sizlerin desteği ile taçlandırdık. Temiz siyasetten, etik değerlerden hiç vazgeçmedik. Umutla, inançla çıktığımız bu yolu alnımızın akıyla tamamladık.Emek dolu bu süreçte yanımda başarılı bir ekip, değerli ailem, Konyaaltı’mızın güzel kalpli insanları ve bir çift mavi gözün ışığı vardı.İyi ki varsınız. Şimdi hep birlikte omuz omuza çalışma zamanı!Birlikte güzel şeyler başaracağız.Birlikte çok güzel bir hikâye yazacağız.

HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIZ

Herkesin belediye başkanı olacağını ve sosyal demokrat belediyecilik anlayışını yaşatacağı belirten Cem Kotan, “Konyaaltı’nın huzuruna huzur, güzelliğine güzellik katmak için yola çıktık ve bunu hep söyledik. Pankartlarımızı yırttılar, dedikodu yaptılar, iftira attılar ama biz dedik ki; bu çamura girmeyiz. ‘Biz Konyaaltı'nın huzurunu bozdurmayız’ dedik. En güzel cevabı da seçim akşamı halk verecek dedim. Konyaaltı cevabını verdi, ‘Yeniden CHP’ dedi. Sadece Konyaaltı da değil bütün merkezi ilçeler ve Antalya’mızda. Bizlere oy veren vermeyen herkesin, her zaman belediye başkanı olacağız. Sosyal demokrat belediye anlayışımızı bütün Konyaaltı’na bütün Antalya’ya bütün Türkiye’ye tekrar armağan edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER