© Adalya Medya 2021

KONSEM’de defileli açılış

Konyaaltı Sanat Eğitim Merkezi (KONSEM) bünyesinde eğitim alan kursiyerlerin eserlerinden oluşan “KONSEM Yıl Sonu Sergisi”, Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nde sanatseverlerle buluştu. Açılışını Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan’ın yaptığı sergide, kursiyerlerin ürettiği kıyafetler yapılan defilede sergilendi.

Konyaaltı Belediyesi’nin Konyaaltı Sanat Eğitim Merkezi’nde (KONSEM) ücretsiz olarak gerçekleştirdiği kurslar devam ediyor. Seramikten jimnastiğine, masa tenisinden halk oyunlarına, pilatesten dikiş nakışa kadar birçok branşın yer aldığı kurslara katılan kursiyerlerin kurs süresince yaptığı ürünler KONSEM Yıl Sonu Sergisi’nde vatandaşların beğenisine sunuluyor.

BAŞKAN KOTAN, EBRU YAPTI

Kursiyerlerin bu yıl yaptığı el emeği eserlerden oluşan “KONSEM Yıl Sonu Sergisi” Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nde ziyarete açıldı. Açılışını Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan’ın yaptığı sergide kursiyerlerin el emeği ürünleri sergileniyor. Açılışın ardından sergiyi gezerek kursiyerleri tebrik eden Başkan Cem Kotan, kursiyerlere birlikte ebru yaptı. Açılışta Türk bayraklı tişört giyen çok sayıda kadının İstiklal Marşı’nı işaret diliyle okunması ise dikkati çekti.

40 BRANŞTA 240 KURS

KONSEM sergisini çok beğendiğini dile getiren Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, “Tüm kursiyerlerimizi ve eğitmenlerimizi bu güzel sergi için tebrik ediyorum. KONSEM kurslarımızda 40 farklı branşta 240 kursumuz açıldı. Bu kurslardan da 6 bin kursiyerimiz yararlandı. Bugün de kursiyerlerimizin bu kurslar sırasında ürettiklerini görüyoruz. Belediyemiz bu kursları ücretsiz veriyor. İstek ve taleplere göre de kurslarımız açılmaya devam edecek.

Konyaaltı Belediyesi olarak yaz döneminde de çocuklarımız için 18 branşta 80 kurs açacağız. Yetişkinler için de kurslarımız devam edecek” dedi. Açılışlara daha önce belediye başkanının gelmediğine dair bir sitem aldığını da dile getiren Başkan Kotan, “Bizler bundan sonraki tüm açılışlarda buradayız. 5 yıl boyunca sizlerin yanında olacağız” dedi. Açılış konuşmasının ardından kursiyerlerin ürettiği kıyafetlerden oluşan defile gerçekleştirildi. KONSEM Yıl Sonu Sergisi 9 Haziran Pazar gününe kadar gezilebilecek. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER