© Adalya Medya 2021

Kırcami sakinlerinden teşekkür

Kırcami Bölgesi Geliştirme Güzelleştirme Kültür ve Yardımlaşma Derneği (KIRYADER) Başkanı Mustafa Ayanoğlu, Kırcami imar planlarının geçmesinde emeği geçen, sürece katkı koyan herkese teşekkür etti.

Kırcami Bölgesi Geliştirme Güzelleştirme Kültür ve Yardımlaşma Derneği (KIRYADER) Başkanı Mustafa Ayanoğlu, Kırcami imar planının gerçekleşmesinde yaşanan tarihi süreçte emeği geçenlere dernek yönetim kurulu ve Kırcami halkı adına yazılı bir teşekkür açıklaması yaptı.

Başkan Ayanoğlu, “Mutluyuz, gururluyuz emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz; teşekkür ediyoruz. Kırcami İmarı için olağanüstü toplanan Muratpaşa Belediyesi Meclis toplantısında 1/1000 ölçekli imar planımız oy birliği ile kabul edildi. Geçtiğimiz hafta Büyükşehir Belediye Meclisimizde de 1/25000 ve 1/5000 ölçekli imar planlarımızın altyapı şartı kaldırılarak tüm meclis üyelerimizin oy birliğiyle onaylanmıştı.

Planlama sürecinin hukuki şartlarıyla ilgili 1/100000 ölçekli çevre düzeni planını Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Murat Kurum’un onaylamasıyla birlikte, bu tarihi süreçte Kırcami imar planlarımızla ilgili tüm yasal şartlar yerine getirilmiştir.

Şimdi imar planı müjdesini vermekten mutluluk duyuyoruz.

Uzun yıllardır mücadele verdiğimiz imar sürecinde, Kırcami halkının yanında olan sayın Cumhurbaşkanımıza, Bakanlarımıza, Antalya Milletvekillerimize; planlama sürecinin hızlı bir şekilde tamamlanması için emek harcayan Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Muhittin Böcek’e, Muratpaşa Belediye Başkanımız sayın Ümit Uysal’a, Meclis Üyelerimize, STK’lara, tüm belediye personellerine, medya kuruluşlarımıza ve değerli basın mensuplarına bölgemiz adına teşekkür ederiz.

41 yıldır tüm Kırcamililerin mücadelesi olan, dernek olarak 2008den beri çaba harcadığımız sürecin sonuna yaklaşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Onaylanan planların bölgemize hayırlı olmasını diliyoruz, dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER