© Adalya Medya 2021

Kepez’e kalıcı bir eser daha

Kepez Belediyesi'nin hayat geçirdiği proje ile taziyelerin kabul edilebileceği, mevlit, nişan gibi buluşmaların gerçekleştirebileceği Kepez Evi, Şafak Mahallesi’nde törenle hizmete açıldı.

Kepez Belediyesinin Şafak Mahallesi’ne kazandırdığı Kepez Evi’nin açılış törenine, AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Kepez Kaymakamı Nusret Şahin, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Kepez Muhtarlar Dernek Başkanı Feyzullah Büyükkeleş, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Açılış töreninde konuşan Şafak Mahalle Muhtarı Metin Şimşek, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile emeği geçen herkese teşekkür etti.

HEP DAHA İYİ ESERLER ÜRETMEK İÇİN ÇALIŞTIK

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, her yeni açılışta çok mutlu olduklarını, çünkü her açılışın Kepez’in nereden nereye geldiğini gösterdiğini söyledi. Her açılışın kendilerine geleceğe dair büyük enerji verdiğini belirten Başkan Tütüncü, “Bu açılış törenlerinden aldığımız enerjiyi, geleceğe dair daha iyi eserler üretmek daha çok hizmet yapmak anlamında da son derece önemsiyoruz.” dedi. AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse’nin her zaman kendilerine büyük destek verdiğini vurgulayarak sözlerine devan eden Başkan Tütüncü, “ 2009'da göreve geldiğimizde buradaki geliş ve gidişli, dört şeritli yol yoktu. Binalar yoktu, bu güzellikler, parklar ve bahçeler yoktu. Burada bol bol mülkiyet sorunları vardı. Şafak Mahallesi’ndeki hemşehrilerimiz yıllardır tapularını beklemekteydi. Her gelen tapularını vermek istedi ama bir türlü olmadı. Bizler yeni haklar getirmek suretiyle burada farklı bir hareketlenmeyi meydana getirdik. Buradaki yolu açmak için mülkiyet sorunlarını çözmek için Büyükşehir Belediyesinde akla karayı seçtiğim günleri hatırlıyorum. Şimdi bu caddemize Ahmet Hamdi Akseki büyüğümüzün ismini verdik. Bu cadde Antalya trafiğine de güzel bir alternatif arter oldu. Mahalleye okullar yapıldı, imar revizyonları ile buradaki hemşehrilerimize yeni imar haklar getirildi. Yeşil alanların problemleri çözüldü, çok geniş yeşil alanlar ürettik. ” dedi.

AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse de, “2009’da Kepez’e taze kan Hakan diyerek, Sayın Cumhurbaşkanımız o sloganla gencecik bir delikanlıyı Kepez'i imar etsin diye görevlendirmişti. Milletimizin huzuruna, milletimizin teveccühünü kazansın diye çıkarmıştı. Elhamdülillah o genç delikanlı Kepez’i baştan sona imar etti. Milletimizin iyi gününde, kötü gününde, hemşerilerimizin her sıkıntısında, derdinde onların yanında oldu. Onunla birlikte Kepez, büyüdü ve gelişti, çok daha güzel bir şehir haline geldi. Ben huzurlarınızda Kepez Belediye Başkanımız Hakan Tütüncü'ye çok teşekkür ediyorum” diyerek sözlerine başladı.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER