© Adalya Medya 2021

Kepez, Narin'i unutmadı

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Halk TV'de canlı olarak yayınlanan 'Görkemli Hatıralar' programının konuğu oldu. Kepez Kent Ormanı’nda gerçekleştirilen programda Diyarbakır’da katledilen Narin Güran(8) anıldı.

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Halk TV’de her hafta sonu yayınlanan 'Serhan Asker ile Görkemli Hatıralar Programı'nın canlı yayın konuğu oldu.

Kepez Kent Ormanı'nda gerçekleştirilen ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda Türk Halk Müziği sanatçısı Oğuz Aksaç ve Kepez Belediyesi Müzik Okulları Çocuk Korosu birbirinden güzel eserleri seslendirdi. Çocukların hayalleri ve hedeflerinin ön plana çıkarıldığı programda Diyarbakır’da katledilen ve henüz katilleri bulunamayan Narin Güran da anıldı. Diyarbakır’da bulunan gazeteci Ferit Demir, cinayet ile ilgili son gelişmeleri canlı bağlantı ile aktarırken, programda duygusal anlar yaşandı.

Programda ayrıca Teleferik kazası nedeniyle 2 ay cezaevinde kalan ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalan Başkan Mesut Kocagöz, cezaevinde yaşadığı anlardan kesitler paylaştı. Kızları Cansın ve Sıla’nın da yer aldığı programda Başkan Kocagöz, kızı Cansın’a cezaevinde yazdığı şiirini okudu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER