© Adalya Medya 2021

Kepez EKK’da Dere yeniden başkan

Kepez Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin 2021 & 2022 Yılları Birleştirilmiş Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. 6. Bölge Birliği ve Isparta ESOB Başkanı Ahmet Tural’ın divan başkanlığında gerçekleştirilen Genel Kurulda tek aday olan mevcut başkan Adlıhan Dere seçildi.

Kepez Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurulu Antalya Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) toplantı salonunda üyelerin katılımı ile gerçekleşti.

2021 & 2022 Yılları Birleştirilmiş Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısına 6. Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, Ticaret İl Müdürü Halil Özşahan, Halkbank Antalya Bölge Koordinatörü Sinan Gezenerler, Halkbank Çallı Şube Müdürü Nuriye Eda Seçkin’e, Bölge Birliği Başkan Vekili ve Burdur ESOB Başkanı Metin Sipahi’ye, Türkiye Kahveciler Federasyonu ve Antalya Kahveciler Odası Başkanı Murat Ağaoğlu katıldı.

Tek aday olarak seçime giren Başkan Adlıhan Dere, “Seçimlerde bize destek vererek bizleri yeniden bu göreve layık gören tüm ortaklarımıza şükranlarımı sunuyorum. Bu zamana kadar Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerimizle esnafa hizmet yolunda gece gündüz demeden nasıl var gücümüzle çalıştıysak bundan sonrası içinde yine aynı azim, istek ve kararlılıkla çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Yeni seçilen yönetim ve denetim kurulu üyelerimizi tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum. 

Seçimli Olağan Genel Kurulumuz başta esnaf ve sanatkarlarımız olmak üzere Antalya’mıza, bölgemize, ülkemiz ve milletimize hayırlı uğurlu olsun” dedi. 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER